Zobna klinika Zobart, Martin Žepič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4067/zobnaklinikazobartmartinzepicsp16-1477654078.jpg
Zobna klinika Zobart, Martin Žepič s.p.
Zobna klinika Zobart, Martin Žepič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4067/zobnaklinikazobartmartinzepicsp16-1477654078.jpg 0 05 0

Povprečno od 12 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Martin Žepič (+)

Poljanska cesta 22c, Ljubljana 1000, Slovenija

030 301 797
martinzepic@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Zobni kliniki Zobart, Martin Žepič s.p. vedno nudimo kakovostno celostno oskrbo, ki je za pacienta, v skladu z njegovimi željami in potrebami, najustreznejša.

Nikoli ne nudimo storitev, ki niso potrebne.

Ne obljubljamo nemogočega, ne nudimo terapij s slabo prognozo in ne prodajamo marketinških trikov.

Vsake oskrbe se lotimo z največjo mero strokovnosti in natančnosti saj je za nas in ne dvomimo tudi vas najpomembnejša kvalitetna oskrba, ki je dolgotrajna in ohranja ustno in splošno zdravje.

Vabimo Vas na preventivni pregled, prvi pregled ali pregled v smislu pridobitve drugega mnenja! Po natančnem pregledu vam bomo pojasnili in prikazali stanje vašega ustnega zdravja in z veseljem ter vso vestnostjo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Obljubimo vam, vračali se boste z veseljem!

 

Storitve

 

Cenik

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 91024358
  • Ime podjetja:
  • Zobna klinika Zobart, Martin Žepič s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si