Spletno oglaševanje zagotavlja prepoznavnost in posledično večjo obiskanost vaše spletne strani. S tem pridobivate nove stranke in povečujete prihodke, saj je vašo spletno stran na internetu lažje najti. Spletno oglaševanje naj bi bilo sestavni del vsake oglaševalske kampanje.

Cilji oglaševanja spletne strani so povečanje obiskanosti spletne strani, pridobivanje novih strank, povečanje prodaje poslovnih učinkov, zniževanje stroškov poslovanja in utrjevanje prepoznavnosti podjetja in poslovnih učinkov.

Spletna predstavitev

Prvinska naložba v spletno oglaševanje naj se začne z ugodnim zakupom na spletnem mestu Povezujemo.si, kjer vam z napredno optimizacijo zagotovimo in izboljšamo pozicijo vaše spletne predstavitve v spletnih iskalnikih. Naj vaša predstavitev postane učinkovito prodajno orodje, poudarja vašo kakovost in gradi vaš ugled. Oblikovno in tehnološko izpopolnjene spletne predstavitve zagotavljajo pozitivno spletno izkušnjo in obiskovalce v nekaj sekundah prepričajo, da so pri vas dobili tisto, kar potrebujejo.
Spletna predstavitev Povezujemo.si
Zemljevid s podružničnim sistemom zadetkov na Povezujemo.si

Zemljevid s podružničnimi lokacijami

Med pomembnejše funkcije vaše spletne predstavitve sodi zemljevid z večplastno lokacijo, saj lahko zraven sedeža podjetja na enotnem google zemljevidu prikažemo tudi vašo podružnično lokacijo. Zaradi vgrajene interaktivnosti googlovih zemljevidov, lahko neposredno vklopimo ulične poglede in se razgledamo po okolici ciljne lokacije. S klikom na ciljno oznako se nam prikažejo podatki in povezava do podjetja ter pripadajoč ulični naslov s telefonskim kontaktom za takojšnjo interakcijo s podjetjem.

Navodila za pot

V kolikor ima uporabnik v brskalniku vklopljeno geolokacijo ali išče podjetje skozi iskalnik na Povezujemo.si z vklopljeno geolokacijo, ima prednost koriščenja izrisa poti med uporabnikom in željenim podjetjem. Izris opravi aplikacija Google Maps in uporabnik lahko tako koristi vse vizualne in informativne podatke za kreiranje svoje poti do podjetja.
Navodila za pot spletne predstavitve na Povezujemo.si
Video galerija v spletni predstavitvi na Povezujemo.si

Video zbirka predstavitev podjetja, dejavnosti, storitev

Video je medij, ki ima boljšo zmožnost prepričevanja kakor slika, besedilo ali zvočni posnetek. Sporočilnost, ki jo želimo doseči, je tako veliko bolj obogatena. Je najlažji in najbolj učinkovit način, s katerim navežeš stik z ljudmi. Statistike kažejo, da je video predstavitev kar 4x učinkovitejša od ostalih, torej dober video vašemu podjetju zagotavlja tudi boljšo prepoznavnost in večjo prodajo.

Neposredno oddano povpraševanje

Spletna predstavitev podjetja omogoča neposredno oddajo povpraševanja s strani potencialnega kupca. Obrazec je enostaven in omogoča najvišjo raven zaščite pred neželenim smetenjem. Oddajte neobvezujoče povpraševanje in podjetja vam bodo pripravila ponudbe v najkrajšem možnem času.
Neposredno povpraševanje preko spletne spredstavitve na Povezujemo.si
Ugodnosti na portalu Povezujemo.si

Ponudbe podjetij

V okviru aktivnega oglaševanja lahko podjetje objavi posebne akcijske ponudbe storitev ali prodaje izdelkov. Ponudbe so časovno omejene in se samodejno ugašajo ob njihovem poteku. Podjetje ima lahko objavljenih več ponudb in s tem poskrbi za privlačno raznolikost prodaje.

Zaposlitve podjetij

Sistem ponudbe zaposlovanja s strani podjetja omogoča obiskovalcem vpogled v prosta delovna mesta. Podjetja lahko objavijo več različnih zaposlitvenih oglasov. Zaposlitveni oglasi so visoko optimizirani in ponujene oblike dela tako lažje najdene v priznanih iskalnikih. Naj vas kvalitetni zaposlitveni kadri najdejo sami! Vi poskrbite le za ažurno informacijo o prostem delovnem mestu v vašem podjetju.
Zaposlitev na portalu Povezujemo.si
Galerija slik spletne predstavitve na Povezujemo.si

Bogata galerija slik

Obogatite predstavitev vaše dejavnosti s privlačnim setom slik. Naj slikovno gradivo izraža vašo dejavnost, vaše projekte ali izdelke. Vašim slikam lahko dodamo tudi opis, s katerim obiskovalcem dodatno popestrimo doživetje predstavitve. Slike lahko tudi poljubno razvrstimo in s pravilnim vrstnim redom oblikujemo privlačno zgodbo.

Družbena omrežja

Družbena omrežja so se dodobra ustalila in postala del našega vsakdana. Če želimo biti kot podjetniki vidni, enostavno moramo biti prisotni na družbenih omrežjih. Kot trženjski pripomoček so neprecenljivi, saj nam omogočajo promocijo praktično brez proračuna, kar je za majhnega podjetnika neprecenljivo. Izdatno pripomorejo k interakciji s kupci in posledično vplivajo na obiskanost spletne strani ter prodajo.
Mreženje skozi socialna omrežja spletne predstavitve preko Povezujemo.si
Google Adwords oglaševanje spletne predstavitve preko Povezujemo.si

Google Adwords

Orodje Google AdWords ponuja idealno okolje za ustvarjanje učinkovitih oglasov. Poskrbite, da boste vi tisti, ki boste prvi zasedali najvišje oglasne prostore v iskalniku. AdWords strokovnjaki smo usposobljeni izdelati učinkovit, konkurenčen in donosen oglas, ki lahko postane pomemben dejavnik, ki privabi dober del prometa na vaši spletni strani. Ne odlašajte, stopite v stik z našim strokovnjakom.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si