Turistična kmetija Kladje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1742/logosite-1559541536.png
Turistična kmetija Kladje
Turistična kmetija Kladje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1742/logosite-1559541536.png 0 05 0

Povprečno od 253 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andreja Podlesnik (+)

Ter 53, Ljubno ob Savinji 3333, Slovenija

03 5841031
051 825 988
tkkladje@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Turistična kmetija Kladje se nahaja na 1038 metrov nadmorske višine. Obdana je z gozdovi in planinami, kjer občutite naravo in si naberete energijo in moč za nove izzive.

Turizem na kmetiji je razkošje, ker je človekovo vračanje k samemu sebi - v svet narave in pristnosti.

To lahko občutite pri nas na naši turistični kmetiji Kladje, kjer se ob svitu oglasi petelin in zažgolijo ptice, iz kuhinje pa zadiši po beli kavi in domačem kruhu.

 

Ponudba

V pritličju je soba s krušno pečjo, namenjena vsem obiskovalcem, ki bodo prišli na turistično kmetijo. Zgoraj je jedilnica in dnevna soba s kaminom.
V mansardi imamo urejene sobe: dve dvoposteljni, ena štiriposteljna in apartma za štiri osebe, s kuhinjo kopalnico in teraso. Oprema je domače izdelave, iz lesa, ki raste v naši okolici. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem.

Ponudimo vam lahko domačo hrano: zgornjesavinjski želodec, žlikrofe, štruklje, domač kruh,... Za žejo vam nudimo domač jabolčni sok ali kisel jabolčnik.

Že nekaj let smo vključeni v ekološko kmetijstvo. Hrana je pridelana doma na naravi prijazen način.

Sprejemamo tudi skupine do 30 ljudi ob predhodnem dogovoru.

Ponudimo vam lahko mir, tišino in lepoto narave v naši okolici.

 

Aktivnosti za otroke in odrasle

Veliko veselja bodo imeli mlajši otroci, saj imamo zajčke, račke in jagenjčke, seveda ne manjkajo krave in telički. Kot zanimivost omenimo še kaščo, ki je bila zgrajena davnega leta 1867, katere lesena konstrukcija je vezana kot lastovičji rep.

Ogledate si lahko tudi javor pred gospodarskim poslopjem, ki meri v obsegu 4,3 metra. Poleti lahko uživate v naravi in miru. Nabirate lahko gozdne sadeže (borovnice, maline, gobe, brusnice). Kdor  želi nabirate zdravilne rastline, bo našel bogato in raznoliko floro.

Pohajkovanje po gozdovih in planinah je prijetno in zabavno, saj je na voljo veliko različnih poti: Stari Stani, Smrekovec, Komen, Travnik, Turnovka,(razgledni stolp), slap Sopot … Na zahtevnejše pohode se lahko odpravite na Olševo, Raduho, Ojstrico.

Na Ljubnem si lahko ogledate flosarsko zbirko, muzejsko Fašunovo hišo, v Radmirju zakladnico mašnih plaščev, v Mozirju Mozirski gaj - park cvetja in etnoloških objektov.

Za aktivni oddih lahko izbirate med enostavnejšimi dejavnostmi: gorsko kolesarjenje, ribolov v Ribiškem domu, smučanje na Golteh, sankanje, jamarstvo (Snežna jama, Potočka zijalka, jama Ledenica), kopanje v bazenih term Topolšica in ekstremnimi športi: kajak, kanu, raft, jadranje s padali.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 12789348
  • Ime podjetja:
  • Andreja Podlesnik - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Ljubno ob Savinji
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si