Trgovina Impulz BTC, prodaja športne opreme

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/257/trgvoina-impulz-btc-prodaja-sportne-opreme (2)-1456480270.jpg
Trgovina Impulz BTC, prodaja športne opreme
Trgovina Impulz BTC, prodaja športne opreme https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/257/trgvoina-impulz-btc-prodaja-sportne-opreme (2)-1456480270.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Doroteja Muhič (+)

Šmartinska cesta, BTC (hala 11) 152, Ljubljana 1000

01 4287543
040 667 355
01 4287543
info@gm3.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V trgovini s športno opremo in oblačili za zahtevne Impulz, vam naši prijazni prodajalci s strokovnim nasvetom pomagajo pri izboru športne opreme in oblačil uveljavljenih blagovnih znamk.

V našem prodajnem programu boste našli vse, kar potrebujete za šport in prosti čas.

 

Smuči – smučarska oblačila – smučarska oprema

V zimskem času smo osredotočeni na zimske športe, predvsem alpsko smučanje in deskanje na snegu. Nudimo smuči Elan in smuči K2, smučarske palice istih proizvajalcev, smučarske čevlje Dalbello, smučarske čelade Boeri, smučarska očala Spy in Swans. Posebej bogata pa je naša ponudba oblačil za smučanje. Spyder je že desetletje vodilni proizvajalec smučarske konfekcije v svetu in zelo priljubljen tudi med slovenskimi smučarji. Poleg smučarskih jaken in hlač, boste našli tudi smučarsko perilo, kape, pulije, rokavice – vse, kar potrebujete za smučanje.

 

Smučanje in deskanje za najmlajše

Po čem se razlikujemo od drugih? Vaši otroci so za nas stranke, katerim namenimo največ pozornosti. Odrasli v mrazu in snegu še nekako potrpimo, otroci pač ne. Zakaj bi bili vaši otroci oblečeni in opremljeni slabše od vas? Pravilno bi bilo ravno obratno. Otroške smuči Elan in otroške smuči K2, otroška oblačila Spyder, puhovke Canada Goose – to je le nekaj izdelkov iz našega prodajnega programa za otroke.

 

Oprema za deskanje na snegu po meri

Se tudi vam dogaja, da vam nihče ne zna pravilno svetovati pri nakupu opreme za deskanje na snegu? Pri nas se vam to ne more zgoditi. Za varno in uspešno bordanje so nekatere stvari pomembnejše od designa vaše opreme. Izbirali boste lahko med sledečimi proizvajalci opreme za deskanje na snegu; Elan, K2 in Technine.

Vstopite v trgovino Impulz

 

Kolesa in kolesarska oprema
Kolesarstvo kot eden najbolj priljubljenih športov v poletnih mesecih predstavlja zelo pomemben del našega prodajnega programa. V naši ponudbi boste našli raznovrstno paleto koles vseh vrst, kot so: treking kolesa, gorska kolesa, mestna kolesa in otroška kolesa blagovnih znamk Orbea, Carraro in Elan.

Rolanje
Rolanje je atraktiven šport namenjen vsem starostnim skupinam. Zanimiv je tudi zaradi dejstva, da se lahko z njim ob primernem znanju ukvarjamo v urbanem okolju. Poleg zabave rolanje krepi različne mišične skupine in srčno-žilni sistem.

Pohodništvo - Outdoor
Hoja in pohodništvo med Slovenci zasedata prvo mesto med aktivnostmi ob katerih preživljajo prosti čas. V trgovini Impulz smo predani »outdoor« športom in preživljanju prostega časa v naravi. Pri nas se za vse te aktivnosti lahko opremite s kakovostno opremo s katero bodo občutki ob doživljanju narave še bolj pristni.

Športna oblačila - Icebreaker Merino
Icebreaker predstavlja novo kategorijo oblačil: oblačila za šport in preživljanje prostega časa v naravi iz merino volne (merino outdoor clothing).

Že samo ime Icebreaker (lomilec ledu) predstavlja poslanstvo oblačil, ki je zagotavljanje toplote, prebijanje ledu v odnosu človeka do narave, odnosov med ljudmi in merino volne do kože.


Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 20:00
Torek
09:00 - 20:00
Sreda
09:00 - 20:00
Četrtek
09:00 - 20:00
Petek
09:00 - 20:00
Sobota
09:00 - 20:00
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 70540942
  • Ime podjetja:
  • GM 3, marketing d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si