Tedi Trans, vlečna služba, prevoz oseb in trgovina, Kavčič Tadej s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4052/teditransvlecnasluzbaprevozosebintrgovinakavcictadejsp1-1477566390.PNG
Tedi Trans, vlečna služba, prevoz oseb in trgovina, Kavčič Tadej s.p.
Tedi Trans, vlečna služba, prevoz oseb in trgovina, Kavčič Tadej s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4052/teditransvlecnasluzbaprevozosebintrgovinakavcictadejsp1-1477566390.PNG 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadej Kavčič (+)

Lučine 45, Gorenja vas 4224, Slovenija

040 390 533
info@tedi-trans.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo družinsko podjetje Tedi Trans, Kavčič Tadej s.p. z vizijo in bogatimi izkušnjami na področju prevoznih storitev. Nudimo vam avtovleko, prevoz oseb in prevoz stvari.

Podjetje gradimo na kakovosti. Eden izmed naših glavnih ciljev je zadovoljen potnik / naročnik. Strankam vedno prisluhnemo in se po najboljši moči prilagodimo njihovim željam in potrebam.

Odlikujejo nas zanesljivost, varnost, točnost, prijaznost, prilagodljivost ter seveda ugodne cene.

Za vaše dobro počutje in zadovoljstvo skrbijo prijazni, urejeni in izkušeni vozniki.

Prevoze opravljamo s sodobnim in redno vzdrževanim voznim parkom tako po Sloveniji kot tudi po tujini. Vozila čistimo redno po vsaki odpeljani vožnji. Pridobljeno imamo tudi licenco za opravljanje prevozov potnikov in tovora.

 

Avtovleka

V življenju nekaterih stvari ne moremo predvideti. Med njimi so tudi avtomobilske okvare, prometne nesreče in druge težave, ki nas lahko presenetijo na cesti. Pokličite nas in ne skrbite, za vse nastale nevšečnostih bomo poskrbeli mi. Naša prednost pred konkurenco je prav gotovo ta, da poleg vašega vozila poskrbimo tudi za vse potnike in jih varno in zanesljivo dostavimo do želene destinacije.

Če ste ljubitelj motorjev in motornih koles, ob morebitnih nevšečnostih poskrbimo tudi za prevoz le-teh.

Prav tako poskrbimo za prevoz neregistriranih vozil, odsluženih vozil, tekmovalnih vozil, starodobnikov, manjših traktorjev, kmetijske mehanizacije in delovnih strojev do 2000 kg.

Z avtovleko opravimo tudi prevoz tovora (les, železo...), ki ustreza meram: največja dovoljena širina tovora je 1,95 metra, dolžina pa 4 metre + zakonsko predpisana toleranca (1.5 metra). Prepeljemo lahko tovor mase 2000 kg.

 

Prevoz oseb

Kombi prevoz oseb je največkrat najbolj primerna in prav gotovo najcenejša rešitev za prevoze manjših skupin. Mi vam nudimo kvalitetno izvedene in cenovno ugodne prevoze skupin do osem oseb.

Opravljamo različne prevoze po naročilu.
Odhajate na pot? Potrebujete TRANSFER? Pokličite nas in poskrbeli bomo, da boste brezskrbno in pravočasno prispeli do vaše želene destinacije, saj opravljamo TRANSFERJE do vseh evropskih letališč, pristanišč ter poljubnih destinacij.

Opravljamo tudi šolske prevoze. Otroke in mladino prevažamo na športne in kulturne prireditve, izlete in druge dejavnosti po Sloveniji in tudi po tujini.

Se s prijatelji / družino odpravljate na zabavo in se vedno znova dogovarjate kdo bo vozil? Temu lahko naredite konec, prav vsi se lahko prepustite zabavi, za varno pot pa bomo poskrbeli mi, saj opravljamo tudi prevoze na zabave in koncerte.

Ste podjetje in rabite prevoz na poslovno srečanje? Bi radi svojim poslovnim partnerjem pokazali katero izmed znamenitosti naše prelepe Slovenije? Ste na pravem mestu! Pokličite nas in popeljali bomo vas / vaše poslovne partnerje na poslovna srečanja (konference, kongrese, prireditve...) ali na druge želene destinacije.

Naše potnike popeljemo tudi po nakupih (Trst, Celovec...), na športne prireditve, izlete...

Kombi prevoze oseb opravljamo z dvema sodobnima 8 + 1 sedežnima kombijema tako po Sloveniji kot tudi po tujini.
VW Transporter ima 4 x 4 pogon in je zelo primeren za prevoze tudi v zimskem času. Prednost Opel Vivaro-ta pa je podaljšan prtljažni prostor, ki meri 1.11 metra.

 

Prevoz stvari

Opravljamo različne kombi prevoze tovora po naročilu. Potrebujete prevoz stvari iz nakupovalnih centrov (Merkur, BTC City, Ikea...)?

Ste kupili nov gospodinjski aparat ali pohištvo in ga ne morete prepeljati z osebnim avtomobilom? Pokličite nas in po ugodnih cenah vam prepeljemo nabavljene stvari na želeno destinacijo.

Na pomoč vam priskočimo tudi ob selitvah. Prepeljemo vam lahko vse selitvene predmete. Se sprašujete kako? Če tovor ne ustreza meram tovornega prostora obeh kombijev, ga lahko prepeljemo tudi s prikolico.

Širina tovornega prostora VW Transporter-ja med koloteki je 1.20, drugod 1.50 metra, dolžina 2.45 metra, višina pa 1.25 metra. Največja dovoljena teža tovora je 805 kg.

Širina tovornega prostora Opel Vivaro-ta med koloteki je 1.26, drugod 1.60 metra, dolžina 2.66 metra, višina pa 1.29 metra. Največja dovoljena teža tovora je 767 kg.

Največja masa tovora, ki ga lahko prepeljemo s prikolico je 2000 kg. Največja dovoljena širina tovora je 1,95 metra, dolžina pa 4 metre + zakonsko predpisana toleranca (1.5 metra).

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 47963824
  • Ime podjetja:
  • Vlečna služba, prevoz oseb in trgovina Kavčič Tadej s.p.
  • Občina:
  • Gorenja vas
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si