Svet ravnovesja, bio-energoterapija, Yania Lesar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5552/svetravnovesjabioenergoterapijayanialesarsp3-1492504774.jpg
Svet ravnovesja, bio-energoterapija, Yania Lesar s.p.
Svet ravnovesja, bio-energoterapija, Yania Lesar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5552/svetravnovesjabioenergoterapijayanialesarsp3-1492504774.jpg 0 05 0

Povprečno od 147 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Yania Lesar (+)

Mali Vrh pri Šmarju 36, Šmarje - Sap 1293

041 435 074
svetravnovesja@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Svet ravnovesja, bio-energoterapija, Yania Lesar s.p. je ustanovljeno z namenom podpore ljudem in živalim, s pomočjo terapije z Reikijem, Ponovno povezavo in pojočimi Tibetanskimi posodami.

Storitve nudimo na osrednjeslovenski regiji, na našem naslovu (Mali Vrh pri Šmarju 26), na vašem domu ali v raznih ustanovah (dom starejših občanov, bolnišnice,...)

Poslanstvo je povezano tudi z razvojem integrativne medicine, ki bi zaživela v praksi bolnišničnega okolja.


Kaj je Reiki?

Beseda reiki je sestavljena iz dveh besed: rei, ki pomeni ‘univerzalno’ in se nanaša na raven duha in telesa ter besede ki, ki pomeni življenjsko energijo, ki je prisotna v telesih vseh živih bitij.

Reiki pozitivno vpliva na našo duševnost in osebnostni razvoj, odpravlja fizične težave in bolezni, pomaga pri premagovanju travm, ki izvirajo iz podzavesti in odpravlja blokade pretoka energije po kanalih.

Reiki energija potuje iz rok terapevta na telo pacienta oziroma na del telesa, kamor terapevt postavi dlani ali pa reikist sebi polaga dlani na posamezne dele svojega telesa. Ob tem tisti, ki se ga zdravi, ponavadi občuti nekakšno toplino ali mravljince na tistem delu telesa, kjer ima reikist položene roke.

Z terapijo se ne zdravi samo fizična bolečina, temveč se poskuša poiskati in tudi odpraviti vzrok bolečine ali bolezni.


Tibetanske pojoče posode

Zvočna masaža s himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih ispred 5000 let. Bogati spekter nadtonov, katere posode ob igranju tvorijo, harmonizira levo in desno možgansko polovico, odplavlja napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašuje instrument našega Bitja. Številni blagodejni učinki zvočne masaže na telo, čustva in um so vzrok za to, da postaja ta v svetu priznana metoda terapije in sprostitve vse bolj priljubljena tudi v Sloveniji.

  • Davčna številka:
  • 86746049
  • Ime podjetja:
  • Svet ravnovesja, bio-energoterapija, Yania Lesar s.p.
  • Občina:
  • Grosuplje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si