• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Studio Viktorija, masažne storitve, Yevgeniya Vorobyova s.p.

Studio Viktorija, masažne storitve, Yevgeniya Vorobyova s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3009/studioviktorijamasaznestoritveyevgeniyavorobyovasp1-1468504381.png
Studio Viktorija, masažne storitve, Yevgeniya Vorobyova s.p.
Studio Viktorija, masažne storitve, Yevgeniya Vorobyova s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3009/studioviktorijamasaznestoritveyevgeniyavorobyovasp1-1468504381.png 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Yevgeniya Vorobyova (+)

Peruzzijeva ulica 35, Ljubljana 1000, Slovenija

070 906 034
info@studio-viktorija.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naj se vam na kratko predstavim. Ime mi je Evgenija in moje poslanstvo je pomagati ljudem. Že kot majhna sem bila tako naravnana in se zaradi tega odločila, da bom rehabilitolog. V Ukrajini sem prvotno zaključila študij na Tavrijeski Nacionalni Univerzi V. I. Vernadskega in si pridobila naziv Učiteljica Ruskega jezika in literature. Po tem študiju sem na isti univerzi nadaljevala in zaključila študij na smeri Telesna rehabilitacija in si pridobila naziv Specialistka telesne rehabilitacije, ter takoj začela z delom kot rehabilitolog pri zasebnem zdravniku osteopatu. Kasneje, ko sem prišla v Slovenijo sem nadaljevala delo na področju masaž. Svoje delo opravljam že vrsto let in sem si v tem času pridobila veliko izkušenj in znanj.

V Ljubljani zdaj nadaljujem svoje ljubljeno delo. Masaža ni samo moj poklic, ampak del mojega življenja, ki mi prinaša veliko zadovoljstva. Stranke mi dajejo energijo in me osrečujejo, ko vidim kako se zadovoljne vračajo in se zahvaljujejo. To je meni najbolj pomembno, ker dobim potrditev, da delam dobro. Vsaka stranka mi pomeni ogromno zato se vsaki stranki maksimalno tudi posvetim. Izvajam klasične in protibolečinske masaže s predogledom stanja hrbtenice, ob kateri boste deležni svetovanja kakšne vaje so potrebne za obolele dele hrbtenice. Izvajam tudi masažo z vročimi kamni, medeno masažo ter anticelulitne programe s prehranskim svetovanjem in limfno drenažo. Odločite se lahko tudi za delne 30 minutne masaže, kjer vam zmasiram hrbet, vrat, ali noge. Pri klasični in protibolecinski masaži se osredotočim predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah. Za svoje redne obiskovalce imam pogoste popuste in akcije.

Pri obisku boste dobili podrobno konzultacijo glede stanja vaše hrbtenice in možnih načinov vzdrževanja njene gibljivosti in funkcionalnosti.

 

Storitve

 

Darilni boni

Darilni boni Studia Viktorija so odlična rešitev, ko ne najdete pravega darila za svoje najdražje, prijatelje, znance katere bi želeli obdarovati.

 

Popusti in akcije

 • Naročite se na katerokoli terapijo in pri obisku dobite za darilo protibolečinski obliž v vrednosti 10 € !
 • Naročite se na terapijo in dobite 5% popust na 1x obisk!

 

Kartica zvestobe

Pri prvem obisku dobite kartico zvestobe tako, da boste imeli v nadaljevanju vsako šesto masažo brezplačno.

 

Cenik

 

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 16:00
Torek
13:00 - 19:00
Sreda
01:00 -
Četrtek
13:00 - 19:00
Petek
09:00 - 16:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 90341023
 • Ime podjetja:
 • Studio Viktorija, Yevgeniya Vorobyova s.p., masažne storitve
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si