Studio lepote in dobrega počutja Leonesa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4615/studiolepoteindobregapocutjaleonesa1-1484295991.jpg
Studio lepote in dobrega počutja Leonesa
Studio lepote in dobrega počutja Leonesa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4615/studiolepoteindobregapocutjaleonesa1-1484295991.jpg 0 05 0

Povprečno od 19 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nives Poredoš (+)

Levec 56a, Petrovče 3301, Slovenija

070 900 765
info@leonesa.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Leonesa, studio lepote in dobrega počutja iz Petrovč, vas razvaja s HYPOXI terapijo, velikim izborom različnih masaž. Ponujamo ciljano oblikovanje telesa s HYPOXI terapijo. Za moške in ženske!

Revolucionarna terapija, ki zagotavlja rezultate!

S HYPOXI terapijo boste dosegli svoj cilj hitro in z dolgoročnim učinkom. Sistematično boste trenirali tiste dele telesa, kjer si želite spremembe. Trening je prilagojen vašim individualnim potrebam – za to poskrbijo kvalificirani HYPOXI trenerji v pooblaščenih studiih. Vaša vadba tako ne bo nikoli preveč naporna ali nevarna za vaše zdravje.

DoTerra: V našem studiu vas vedno pričaka prijetna aroma, za katero se moramo zahvaliti edinstvenim, 100% naravnim terapevtskim eteričnim oljem DoTerra.

 

Kaj je HYPOXI?

HYPOXI terapija je ciljana metoda oblikovanja telesa. Konec  90-ih let jo je izumil Dr. Norbert Egger iz Salzburga in do današnjih dni jo uspešno uporabljamo že v več kot 40 državah sveta.

HYPOXI terapija edinstveno deluje na tipične ženske – ter tudi moške – problematične predele telesa:

 • trdovratne maščobne blazinice na trebuhu,
 • bokih,
 • zadnjici in nogah,
 • celulit in slabo vezno tkivo.

 

HYPOXI terapija uporablja naravni princip maščobne presnove in sistematično zmanjšuje neželene maščobe. Tega učinka pri klasičnem hujšanju običajno ne dosežemo. Hkrati trening izboljšuje izgled kože. Moderne naprave, holističen pristop in osebni nadzor HYPOXI trenerja zagotavlja dolgotrajne rezultate.

Za vsak individualen problem poiščemo individualno rešitev po meri posameznika.

 

Metode dela

Telovadba za kožo

Da bi kožo lahko učvrstili in napeli, le ta potrebuje gibanje. Pri tem ima odločilno vlogo vakuumska obleka HYPOXI. Koža na problematičnih mestih s pomočjo podtlaka in nadtlaka nežno telovadi. Na ta način vezno tkivo izmenično nežno vlečemo in pritiskamo. Koža, podobno kot mišice na fitnesu, telovadi. S pomočjo podtlaka v tkivo potegnemo sveže hranilne snovi in kisik, ki vzpodbujajo in pospešujejo presnovo. Nadtlak pa potisne iz tkiva vse škodljive snovi in s tem pozitivno deluje na limfni in venski sistem.

 

Trebuh in boki

Gre tudi brez trebušnjakov

Pri obdelovanju kritične cone na trebuhu niso nujno potrebni mučni trebušnjaki. Vakuumska obleka HYPOXI je v kombinaciji z blagim treningom za izgorevanje maščob neprimerno bolj učinkovita. Opremljena je z mrežo tlačnih komor, v katerih se izmenjujeta nadtlak in podtlak, s tem pa načrtno delujeta točno na srednji del telesa. Prav tukaj se prekrvavitev močno stimulira. Ta del treninga se izvaja na tekaški stezi ali kakšni drugi kardio napravi.

 

Noge in zadnjica

Kdor želi s HYPOXI terapijo oblikovati noge in zadnjico, ne potrebuje naporne telovadbe. Do cilja bomo hitreje prišli z blagim treningom na ergometru, ki »pospešuje« presnovo maščobe. Pri oblikovanju telesa je namreč odločilno optimalno aktiviranje problematičnih con. Prav zato se zadnjica in noge pri treningu na ustrezni HYPOXI napravi nahajajo znotraj neprodušne komore, kjer se tlak izmenjuje. Le ta poskrbi za ekstremno povečano prekrvavitev kritičnih con. Kot posledica se iz stimuliranega tkiva odpravlja maščobe in obremenjujoče - škodljive snovi. Rezultat: vitke noge in čvrsta zadnjica

 

Prekrvavitev

Prekrvavitev pospešuje razgradnjo maščob

Maščobne blazinice na slabo prekrvavljenih mestih ne bodo izginile niti s stradanjem niti z intenzivnim treningom. Naš organizem namreč maščobo vedno najprej razgradi na dobro prekrvavljenih mestih. Vzrok je v tem, da se maščoba transportira in služi kot gorivo le s pomočjo krvnega obtoka. Dejstvo: boljša kot je prekrvavitev, toliko lažje se razgradi maščoba. Slabo prekrvavljeni deli telesa zlahka postanejo problematične cone.

 

Brezplačni testni obisk

Prvi, testni obisk je brezplačen. Takrat terapijo preizkusite, dobite odgovore na vaša vprašanja in individualen posvet s terapevtko.

 

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 28497252
 • Ime podjetja:
 • Leonesa, studio lepote in dobrega počutja, d.o.o.
 • Občina:
 • Celje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 80

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si