Studio B, oblikovanje prostora, Breda Vidmar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2520/studioboblikovanjeprostorabredavidmarsp2-1466066474.jpg
Studio B, oblikovanje prostora, Breda Vidmar s.p.
Studio B, oblikovanje prostora, Breda Vidmar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2520/studioboblikovanjeprostorabredavidmarsp2-1466066474.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Breda Vidmar (+)

Kranjska cesta 42, Šenčur 4208, Slovenija

04 2790410
040 678 910
04 2790420
breda.vidmar@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Studio B, Breda Vidmar iz Šenčura se ukvarja z načrtovanjem objektov in prostorov, celostno podobo prostora, načrtovanjem pohištva, dekoracijami sten in grafičnim oblikovanjem.

 

Storitve

Celostna podoba prostora

Cilj vsakega projekta je celostna usklajenost prostora – torej vsi elementi (barve, materiali, oblike) so v sozvočju, usklajeni in delujejo kot celota. Svetujem pri izbiri vseh elementov, od talnih in stenskih oblog, razsvetljave, senčil, opreme in dekoracije. Tudi pri delni obnovi prostora se trudim, da so novi elementi usklajeni z obstoječimi. Končni rezultat je vedno prilagojen željam uporabnika in njegovemu življenjskemu slogu.

 

Načrtovanje prostorov

Pri temeljitih obnovah stanovanj in stanovanjskih hiš lahko zaradi večje funkcionalnosti in različnih želja in potreb stanovalcev z manjšimi posegi spremenimo uporabnost prostorov. Premišljeno načrtovanje prostorov je potrebno tudi pri spreminjanju neizkoriščenih podstrešnih prostorov v nove bivalne prostore. Gre za funkcionalno razporeditev prostorov in načrtovanje predelnih sten. Cilj je optimalno izkoriščen prostor ter prilagoditev le tega življenskemu slogu in finančnim zmožnostim naročnika.

Načrt se prilagodi končni sliki prostorov – npr. pri serijskem pohištvu lahko prilagodimo že postavitev predelnih sten. V načrtu je predvidena tudi razsvetljava in postavitev vseh elementov v kuhinji, kopalnici, delovnih in servisnih prostorih, kateri so priključeni na elektro in strojno instalacijo. Pri načrtovanju upoštevam obstoječe stanje in morebitne načrtovane spremembe v prihodnosti.

 

Načrtovanje in oblikovanje pohištva

Načrtovanje pohištva je potrebno pri po meri izdelanem pohištvu. Dobrodošlo je pri opremljanju manjših prostorov, kjer s prilagojenim pohištvom optimiziramo funkcionalnost prostora. Pri izdelavi pohištva sodelujem z nekaj mizarji, lahko pa si stranka izbere tudi svojega mizarja.

Če se odločimo za serijsko pohištvo, pomagam pri izbiri le tega in optimalni umestitvi v prostor.

 

Fasada in okolica hiše

Fasada pomeni stik objekta z okoljem, ki naj bo čim bolj naraven. Pomembno je, da je objekt nemoteče umeščen v okolje ter s tem opozarja nase in ne s kričečo barvo.
Za fasade poleg večne bele uporabljam pastelne barve, ki se naravno zlijejo z okoljem.

K zunanjemu videzu objekta sodijo tudi nadstreški, terase, letne kuhinje itd., katere je potrebno prilagoditi arhitekturi in stilu objekta.

 

Dekoracija sten in steklenih površin

Včasih je za osvežitev doma dovolj že premišljena dekoracija sten, ki z izbiro primerne barve in oblike vdihne prostoru svežino in vpliva na vaše počutje. Dekoracija je odvisna od namembnosti prostora, osebnosti in želja naročnika.

Predlog pripravim v obliki skic ter vam izdelam dekoracijo na pleskarsko obdelani površini.

Zaščitna “lak” dekoracija je odlična in poceni rešitev pri površinah, kjer je potrebno posebno vzdrževanje – kuhinje, kopalnice, hobi in otroške sobe.

Poleg sten lahko popestrimo tudi steklene površine – bodisi zaradi dekorativnega učinka, večje opaznosti ali varnosti steklene površine.

 

Restored by B

Restored by B je projekt, pod katerim obnavljam in posodobim staro pohištvo. Starejše pohištvo, narejeno iz masivnega lesa, ima čudovit design, v kombinaciji z modernimi materiali in barvami pa dobi povsem novo podobo.

Obnovljeni primerki so naprodaj. Na ogled so na spletni strani, po dogovoru pa tudi v mojih poslovnih prostorih.

 

Potek dela

Načrtovanje

 • Sestanek s potencialnimi strankami v naših prostorih (lahko tudi na objektu).
 • Ogled in izmera objekta oz. ogled arhitekturnega načrta pri novogradnjah.
 • Izris tlorisov (skic).
 • Skupen pregled skic.
 • Končni izris (tloris in različni pogledi).
 • Kombiniram ročno in računalniško risanje. Končni izdelek prilagodim različnim nalogam, npr.pri načrtovanju prostorov so tlorisi izrisani računalniško, pri stenskih dekoracijah pa so pogledi izrisani ročno.

 

Izvedba

 • Pomoč pri izvedbi; glede na želje stranke lahko za izvedbo predlagam ali vključim izvajalce, s katerimi pogosto sodelujem.
 • Nadzor izvedbe.
 • Pri stenskih dekoracijah običajno osnovo pobarvajo pleskarji, sama pa apliciram dekoracijo. Vedno uporabljam unikatne šablone, ki jih izdelam sama.
 • Pri dekoracijah na steklo izdelamo računalniško (vektorsko) sliko, po kateri sodelavec grafik izreže in montira folijo.

 

 

Projekti

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 39471926
 • Ime podjetja:
 • Oblikovanje prostora Breda Vidmar s.p.
 • Občina:
 • Šenčur
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si