Studio Aquarius d.o.o., studio za nego telesa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4419/studioaquariusdoostudiozanegotelesa1-1481110284.png
Studio Aquarius d.o.o., studio za nego telesa
Studio Aquarius d.o.o., studio za nego telesa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4419/studioaquariusdoostudiozanegotelesa1-1481110284.png 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kotnikova ulica 30, Ljubljana 1000, Slovenija

01 4339040
040 320 953
aquariusstudio@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V središču Ljubljane na Kotnikovi 30 za vrati studia za nego telesa in zdravo življenje "Aquarius" že dvajsetletje ponujamo, tisočletja staro tradicionalno klasično masažo za katero so že stari narodi vedeli, kako blagodejno vpliva na dušo in telo.

Izbirate lahko med staro tradicionalno, zahodnjaško "švedsko" in vzhodnjaško "tui-na" masažo, če pa so vaše težave zdravstvene oz.posledica športne poškodbe se prepustite šolanem maserju, ki vam lahko podobne težave omili tudi z refleksologijo stopal.

Za dušo potrebna razvajanja, lahko relaksacijsko masažo kombinirate z aroma terapijo s katero prebujeni čuti za vonj in dotik obdarijo z čudovitim občutkom ugodja in sprostitve.

V času med in po nosečnosti lajšamo težave, ki nastanejo pri dodatni obremenitvi, ki se kažejo na telesu in duši, kjer vam svetujemo z individualnimi programi ter svetovanjem dipl. babice.

Med našimi najbolj priznanimi masažami so postopki za odstranjevenje celulita v kombinaciji anticelulitne masaže, limfne drenaže in feezinga. Je najbolj naravna in učinkovita metoda.

 

Osnovna nega

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je vrhunec vseh anticelulitnih programov. Naj bodo aparati še tako dobri, nič ne more zamenjati rok strokovnjaka.

 
Limfna drenaža

Ročna limfna drenaža je masažna tehnika, ki se uporablja pri fizikalnem zdravljenju oteklin (edemov). Z njo stimuliramo limfno motoriko in odpravljamo bistvene sestavine limfe, vodo, proteine iz tkiva,...

 
Zdravstvena masaža

Masaža ima kot zdravilna terapija dolgo tradicijo in mnoge kulture in mnoge kulture je že stoletja uporabljajo za zdravljenje in lajšanje številnih bolezni.

 
Klasična Švedska Masaža - relaksacijska masaža

Klasična masaža je verjetno najstarejša in najpreprostejša oblika zdravljenja,ki se uporablja že tisočletja in se je kot taka ohranila vse do danes. Masaža na telesni ravni sprošča in krepi mišice,...

 
Masaža z zeliščnimi olji

Ročna masaža v kombinaciji z aromaterapijo dodatno aktivirana presnovo in spodbudi organe za izločanje(jetra, ledvice, črevesje).

 
Tui-Na Masaža

Tuina masaža je posebna disciplina znotraj tradicionalne kitajske medicine in predstavlja eno od oblik fizikalne-manualne terapije.

 
Refleksna Masaža Stopal

Refleksologija se posveča refleksnim točkam na stopalih - temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na točno določeno točko na stopalih.

 
Freezing - oblikovanje telesa

Freezing je tekočina , ki spodbudi periferno cirkulacijo in pospešuje proces regeneracije tkiva, sproži povečan proces toplotne regulacije telesa in zato učinkovito pospeši porabo kalorij.

 
Toniranje (samoporjavitev) - air brush sistem

Su-do "tropical tan" vam omogoči odličen,brezmadežen ten brez izpostavljanja škodljivim sončnim žarkom ali solariju.

 
Depilacija

Najsodobnejša metoda za začasno odstranitev nadležnih dlačic je depilacija s toplim voskom. Če ne prej, se pri menjavi zimske garderobe s poletno zagotovo vsaka ženska kritično pogleda.

 

Kraljevsko razvajanje

Čokoladna Masaža

Ko si zaželite razvajanja, si privoščite masažo s čokolado. Sladkobno-poželjivo-nepremagljivo, popolnoma vas čutno prevzame, saj združi sprostitev telesa in duha.

 
Oloil - masaža z olivnim oljem

Masaža z olivnim oljem za obraz in telo. Masaža je poživljajoča. Masaža je namenjena predvsem estetskemu izgledu telesa (proti celulitu, izboljšanju tonusa, oblikovanju postave,..).

 
Soy-Soy - masaža za prsi in obraz

Soy-soy je masaža, ki se izvaja na določenih področjih telesa, poleg nege prsi (osnovna nega) se izvaja tudi na obrazu in prsih.

 
Pindasweda - Aromatična Masaža

Sinergija orientalske filozofije in terapevtskih učinkov toplote, zelišč in eteričnih olj. Aromatska terapija oziroma masaža z eteričnimi olji označuje zdravilno nego ob pomoči dišav.

 
Magic Honey - medna masaža

Masaža, ki ustvari sinergijo lepote, užitka in zdravja. Za to posebno masažo uporabljamo ekskluzivno mešanico akacijevega in kostanjevega meda, matičnega mlečka in sol iz mrtvega morja.

 
Tibet - masaža z mošnjički

Masaža, ki spodbudi čudovit občutek sproščenosti in energetske uravnoteženosti. Masažo priporočamo pri napetostih in zakrčenju, venskem in limfnem zastoju, stresu, za sprostitev,...

 
Lulur - orientalsko negovalna nega

Lulur je ena izmed najbolj inovativnih neg in masaž v zadnjih dveh letih z najbogatejšimi naravno aktivnimi sestavinami. Eksotična masaža za telo in dušo.

 
Kisikova Terapija - metoda pomlajevanja kože

Kisikova terapija je namenjena pomlajevanju in revitalizaciji kože s kisikom. Je eden izmed bolj naravnih in učinkovitih postopkov.

 
Green Clay Maska

Uporabljamo in priporočamo jo pri zastoju tekočin in toksinov. Namen nege je razstupljanje, remineralizacija, proti celulitu, oblikovanju postave. Nega se izvaja na celem telesu.

 
Blue - Mask Z Laminarijo

Maska z veliko vsebnostjo alginata za nego telesa in obraza, ki v kratkem času vidno izboljša tonus kože.

 
Peeling

Peeling izvajamo na celotnem telesu ali na določenih predelih..z soljo mrtvega morja iz posebnih mešanic (magic honey, dodatki eteričnih olj,...).

 
Infrardeča kabina - physiotherm

Z uporabo physiotherm infrardečih kabin za zdravje in dobro počutje si boste zagotovili zdravje, srečo in energijo za premagovanje vsakodnevnih težav.

 

Vikend razvajanje

Dopoldanska sinergija lepote, užitka in zdravlja

Dobrodošlica Po vaši izbiri: Magic honey nega oz. Soy-soy nega Po sproščujoči negi in izbrani masaži obisk physiotherm kabine (individualno ali v paru).

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 16955889
  • Ime podjetja:
  • Studio Aquarius d.o.o., studio za nego telesa
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si