Strojni ometi Mežič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1310/strojniometimezic1-1460552092.jpg
Strojni ometi Mežič
Strojni ometi Mežič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1310/strojniometimezic1-1460552092.jpg 5 05 1

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Alojz Danijel Mežič (+)

Velika vas pri Krškem 61, Velika vas pri Krškem 8273, Slovenija

07 4913330
041 849 858
danijel.mezic@amis.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Strojni ometi Mežič se ukvarja s strojnimi ometi in fasadami ter izdelavo strojnih tlakov. Podjetje izkušnje nabira že 10 let in ves čas sledi napredku in razvoju tehnologije na omenjenih področjih. Tako izvedbo dela odlikuje natančnost in učinkovitost, izkušnje pa so merilo tudi pri izbiri kakovostnih izdelkov. V podjetju Strojni ometi Mežič se zavedamo, da je eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izdelavi strojnih ometov, izbira kakovostnega materiala.

Na podlagi izkušenj smo izbrali izdelke Quarzolith, katerih spekter ponudbe nam omogoča kakovostno izdelavo notranjih ometov in fasad.  Naše izkušnje in vaše želje bodo vašo hišo spremenile v dom po vaši meri.

Fasada je naložba, s katero se posamezna družina predvidoma sooči samo enkrat v življenju in te odgovornosti se v podjetju Strojni ometi Mežič zelo dobro zavedamo.

Ker sledimo trendom in inovacijam vam lahko kompetentno svetujemo in vam pomagamo pri najboljši izbiri fasade za trajno taščito in lepoto vašega doma.

 

Cementno - mavčni ometi

Ko ima stanovanjski ali poslovni objekt vgrajena okna in vrata, ko je dokončana vodna instalacija in elektro instalacija, ko so vgrajene vse okenske police, je čas za omet.

Cement je hidravlično vezivo. Cement, ki se dandanes uporablja v široki potrošnji je sestavljen iz žganega portlandskega cementa z dodatkom žlindre in še nekaj dodatnih elementov. Ob dodani vodi iz cementne paste nastane trd cementni kamen, ki prenaša visoke tlačne obremenitve in zato v gradnji igra pomembno vlogo. Cementne omete se uporablja na površinah, kjer je potrebna trdnost in odpornost na zmrzal in vlago.

 

Fasade

Fasada je zunanja, arhitektonsko pudarjena stran stavbe in ta pojem se uporablja kot sinonim za zunanjo steno. Fasade ločimo po zgradbi, materialu in konstrukciji.  Prvotna naloga fasade je zaščita objekta pred vremenskimi vplivi, ki vlkjučujejo dež, sonce in mraz in vročino, nudi požarno zaščito in zvočno izolacijo.  Z izbiro kakovostne fasade in izolacije, si zagotovimo udobje in varnost bivanja, zmanjšamo porabo energije in stroške ogrevanja pa tudi pripomoremo k skrbi za okolje. Fasada zaščiti objekt in ga tudi polepša.

Hiše, večji stanovanjski objekti ali poslovni objekti s svojo fasado sporočajo tudi svojo zgodbo. Kakovostno izdelana fasada družini nudi varnost in zaupanje v dolgoletno obstojnost vseh uporabljenih elementov. Pri poslovnem objektu pa takšna fasada pri kupcih zbuja zaupanje v moč in obstojnost podjetja.
Pri blikovanju fasade je pomembna tehnika izgradnje in posamezni uporabljeni elementi.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 49027484
 • Ime podjetja:
 • Strojni ometi Mežič, Alojz Danijel Mežič s.p.
 • Občina:
 • Krško
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Rada bi vas pohvalila, ker res enkratno opravite svoje delo in ste zaupanja vredni. Priporočam vsem!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si