Strojne inštalacije Matjaž Jerman s.p., Moravče

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5724/strojneinstalacijematjazjermanspmoravce4-1494586047.jpg
Strojne inštalacije Matjaž Jerman s.p., Moravče
Strojne inštalacije Matjaž Jerman s.p., Moravče https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5724/strojneinstalacijematjazjermanspmoravce4-1494586047.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Jerman (+)

Zgornja Javoršica 50, Moravče 1251, Slovenija

041 764 941
matjaz.jerman@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Matjaž Jerman s.p. iz Moravč se ukvarjamo s kvalitetno izvedbo številnih strojnih inštalacij na področju vodovoda, ogrevanja, toplotnih črpalk in solarnih sistemov.

 

Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije so zelo pomemben element za celostno funkcionalnost objekta, zato morajo biti izvedene maksimalno profesionalno in zanesljivo. Pred začetkom dela je potrebno izdelati ustrezen in dobro zasnovan načrt. Imamo dolgoletne izkušnje na področju vgradnje vodovodnih instalacij.

Kvalitetna izvedba, hitra dobava materialov, strokovnost in dolgoletne izkušnje so argumenti, ki prepričajo še tako zahtevnega naročnika. Imamo večletne izkušnje pri izvedbi vseh vrst vodovodnih instalacij in ostalih strojnih instalacij.

 

Montaža toplotnih črpalk

Toplotna črpalka je hranilnik. Nakup toplotne črpalke je kot sklenitev varčevalne police. Toplotna črpalka pomeni varnost v primeru energijskih kriz, pomanjkanja energije, zvišanju cen goriv kot je olje, plin, briketi, odvajanje CO2 in še mnogo več.

Vir energije toplotne črpalke je energija iz okolja in s tem sončna energija - domača in varna v primeru krize. Odločitev za toplotni sistem je ponavadi življenjska odločitev - oziroma vsaj za nekaj desetletij.

Zato bi morali pri odločitvi za vaš sistem ogrevanja dolgoročno pomisliti in ne sklepati kompromisov.

 

Solarni sistemi

Kdor danes investira v novo ogrevalno napravo, bi moral hkrati planirati tudi dopolnitev ogrevanja s sončnim sistemom. S tem pridobite nizko porabo energije in se veselite zaradi nižjih mesečnih položnic za stroške ogrevanja.

Z inštalacijo sončnih kolektorjev signalizirate svojo odgovornost do okolja, saj s tem prispevate k zmanjšanju CO2 izpustov. Stavite na varnost v prihodnost in optimalno, medsebojno usklajeno delovanje vseh komponent naprave.

Z investicijo v sončne kolektorje zvišujete hkrati tudi vrednost vaši napremičnini.

 

Delujemo predvsem na območju Osrednjeslovenske regije.

  • Davčna številka:
  • 45388687
  • Ime podjetja:
  • Strojne inštalacije Matjaž Jerman s.p.
  • Občina:
  • Moravče
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si