Stezica do zdravja, bioresonanca, Lidija Božič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3913/stezicadozdravjabioresonancalidijabozicsp1-1476446460.jpg
Stezica do zdravja, bioresonanca, Lidija Božič s.p.
Stezica do zdravja, bioresonanca, Lidija Božič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3913/stezicadozdravjabioresonancalidijabozicsp1-1476446460.jpg 0 05 0

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lidija Božič (+)

Dalmatinova ulica 8, Krško 8270

070 561 071
bioresonanca.lidija@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Verificirana bioresonančna terapevtka Lidija Božič.

Sem večna optimistka, vedno nasmejana in dobre volje (tako pravijo drugi), polna energije. Mamica sinu Lukcu in žena možu Vladu. Rada se vrtim po kuhinji in skuham kaj dobrega ter zdravega. Zelo uživam na Zumbi, čeprav telovadba ni ravno moja vrlina Rada obiskujem kino predstave s svojimi »porednimi mamami«.
Včasih se zgodi da pozabim na uro in zamujam, saj neizmerno uživam v delu z ljudmi in takrat mi čas kar nekam odhiti

Vedno se trudim pomagati in delati tako, da so ljudje zadovoljni in se v moji družbi počutijo prijetno. Zavedam se, da več svojega svojega znanja in energije kot delim, več pozitivnih odzivov od zadovoljnih ljudi dobim nazaj.

Name se lahko obrnete s kakršnimikoli zdravstvenimi težavami.

Bioresonanca

Pojem resonanca pomeni harmoničnost, BIORESONANCA pa harmoničnost v bioloških sistemih, kot je npr. človek.

Bioresonanca je eno od področij moderne komplementarne medicine, ki temelji na izkušnjah, naravnih in fizikalnih zakonih ter spoznanjih kvantne fizike in biofizike.

Kvantna fizika je dokazala, da ima vsaka snov, in tako tudi vsaka celica v telesu, elektromagnetno sevanje in določeno valovno dolžino oz. frekvenco s povsem lastno značilnostjo. Celice v telesu med seboj komunicirajo oz. si preko določenih frekvenc izmenjujejo informacije.

V zdravem telesu omenjena izmenjava deluje brez napak, ko pa obremenilne okoliščine prizadenejo to komunikacijo, pride do organskih sprememb in bolezni.

Ob proučevanju teh dejstev so razvili naprave za bioresonančno diagnostiko in terapijo, ki nevtralizirajo organizmu škodljive snovi in neugodne vplive, ugodno vplivajo na zdravje, spravijo organizem v harmonijo in pomagajo njegovim presnovnim procesom.

Cilj bioresonance je odkriti frekvenčna področja, ki povzročajo motnje v organizmu, in jih vrniti v ravnovesje, potrebno za OZDRAVITEV.

Drugače povedano, s pomočjo sofisticirane BIOTEHNOLOGIJE se organizem ponovno uči tistih procesov, ki so mu znani že od prej, ko je bil zdrav, in katerih se mora ponovno spomniti, da bi lahko ponovno vzpostavil harmonijo.

 

Naše storitve

Celostni pregled telesa MORA – 90 min

Zajema pogovor s terapevtom, pregled vseh notranjih organov, prisotnost mikroorganizmov, prisotnost alergenov in ostalih motečih dejavnikov, vseh vnetnih in degenerativnih procesov ter ostale organske spremembe v telesu.

 

Nadaljnji pregled in terapija – 60 min

Terapevt vam na prvem srečanju poda splošno oceno stanja organizma in oceni število predvidenih terapij, potrebnih za izboljšanje oziroma odpravo vaših težav.

 

Protibolečinska terapija – 40 min

Odvajanje od kajenja – 60 min

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 57355657
  • Ime podjetja:
  • Stezica do zdravja, bioresonanca, Lidija Božič s.p.
  • Občina:
  • Krško
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si