Šola vožnje Homjak, Antun Homjak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3024/solavoznjehomjakantunhomjaksp1-1468572621.PNG
Šola vožnje Homjak, Antun Homjak s.p.
Šola vožnje Homjak, Antun Homjak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3024/solavoznjehomjakantunhomjaksp1-1468572621.PNG 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Antun Homjak (+)

Dimičeva ulica 14, Ljubljana 1000, Slovenija

040 203 851
solavoznje-homjak@t-2.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo Šola vožnje z zavidljivimi uspehi v poučevanju vožnje na območju Ljubljane, kjer vas učijo učitelji vožnje z dolgoletnimi izkušnjami (več kot 20 let).

 

Vozniško dovoljenje

Postanite sam svoj voznik ter si začetne in hkrati dragocene izkušnje pridobite v Šoli vožnje HOMJAK v Ljubljani, kjer kandidate pripravljamo na vožnjo z vozili B-kategorije. Izbirate lahko med dvema znamkama; Renault Clio in Volkswagen Polo. Šolo vožnje pa izvajamo v Ljubljani in na Izpitnem centru v Ljubljani.

Kandidate želimo pripraviti na samostojno in samozavestno ter hkrati preudarno vožnjo, da bo pot varna, vožnja pa užitek. Pogoj za njen začetek je primerna starost, opravljen izpit iz teorije (CPP), izpit iz prve pomoči, zdravniško spričevalo (izda ga zdravnik medicine dela in športa) in veljaven osebni dokument.

Za pridobitev vozniškega dovoljenja morate opraviti najmanj zakonsko predpisanih 20 ur vožnje in izpitno vožnjo, število ur, potrebnih za opravljanje izpitne vožnje pa je odvisno od vaše motivacije in znanja. Za pristop k izpitni vožnji morate biti stari najmanj 18 let, usposabljanje na šolo vožnje pa lahko pričnete šest mesecev pred tem.

 

Tečaj CPP

Tečaji cestnoprometnih predpisov obsega 20 šolskih ur, nato sledi izpit pred republiško komisijo.

Nanj se lahko pripravljate še s pomočjo knjige in online testi CPP, ki so v skladu z novo prometno zakonodajo za leto 2015. Opravljen CPP-izpit velja za štiri izpitne vožnje.

Tečaje CPP izvajamo vsak torek ob 16:00 uri.

 

Tečaj s spremljevalcem

Za voznika osebnega vozila se lahko začnete usposabljati že pri starosti 16 let, ko lahko opravite teoretični del vozniškega izpita (tečaj in izpit CPP). Za tem lahko dragocene izkušnje v praksi nabirate s pomočjo inštruktorja Šole vožnje HOMJAK, kjer kandidatom nudimo strokovno podporo in jih skušamo postaviti v situacije, s katerimi se bodo srečevali tudi kasneje. Tako bo tudi kasneje vožnja tekoča, preudarna in varna.

V šoli vožnje morate opraviti zakonsko predpisanih 20 ur vožnje, po tem pa lahko vožnjo nadaljujete z izbranim spremljevalcem. V tem času mora biti vozilo označeno s predpisano tablico »L« zelene barve, ki mora biti nameščena na levi polovici zadka vozila. Vožnjo s spremljevalcem lahko nadaljujete dve leti od pričetka usposabljanja, nato pa morate opraviti izpitno vožnjo pred republiško izpitno komisijo.

Spremljevalec je lahko eden od staršev, posvojiteljev, skrbnikov ali rejnikov mladoletnega voznika (s pisnim soglasjem tudi druga oseba). Star mora biti najmanj 27 let in imeti veljavno vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije B najmanj pet let. Pogoj je tudi, da v evidenci nima več kot pet kazenskih točk.

 

Ponovno na izpit

Če so vam vozniško dovoljenje odvzeli, morate vozniški izpit ponovno opraviti v celoti. Izjema je potrdilo o prvi pomoči, ki še velja. Pred začetkom šole vožnje morate opraviti zdravniški pregled, tečaj in izpit CPP pred komisijo izpitnega centra ter program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo.

Nato lahko znova začnete s praktičnim delom. V Šoli vožnje HOMJAK praktični del vožnje izvajamo v Ljubljani, izbirate pa lahko med dvema znamkama vozil, tj. Renault Clio in Volkswagen Polo. Znova morate opraviti najmanj zakonsko predpisanih 20 ur vožnje, nato pa lahko pristopite k izpitni vožnji.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 20995512
  • Ime podjetja:
  • Šola vožnje Homjak, dejavnost vozniških šol, Antun Homjak s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si