Šola vožnje AMD Moste

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3211/solavoznjeamdmoste1-1470816415.jpg
Šola vožnje AMD Moste
Šola vožnje AMD Moste https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3211/solavoznjeamdmoste1-1470816415.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Ulica Jana Husa 1a, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5201470
070 401 436
info@amdmoste.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Šola vožnje AMD Moste, smo družba, ki zaposluje strokovno usposobljene učitelje vožnje in tudi viskošolsko izobražena predavatelja z večletnimi izkušnjami v izobraževanju in usposabljanju kandidatov za vozniške izpite.

Šola vožnje deluje v prostorih enega najstareših slovenskih avto-moto društev Moste, v okolju, kjer smo odraščali, se izobraževali in kjer smo storili tudi svoje prve korake na naši poklicni poti.

In ne nazadnje uspešna, več kot petdesetletna tradicija okolja, v katerem so svoja prva znanja o prometu ter vozniške izpite pridobili že naši starši in desettisoči drugih, med njimi številni tudi priznanja “VZORNEGA VOZNIKA”, in so zato zgled za naše delovanje in cilje, ki jih bomo skušali v Izobraževalno-prometnem centru, šoli vožnje AMD Moste, tudi uresničiti.

V vseh letih našega osebnega profesionalnega delovanja smo oblikovali učinkovit pristop k doseganju kar najvišje ravni usposobljenosti novih voznikov za varno vožnjo.

S svojo dejavnostjo in načinom dela želimo namreč doprinesti tudi svoj delež k viziji, da promet,  ne bi jemal krvnega davka – da ljudje v prometu ne bi umirali niti bi bili poškodovani.

Prepričani smo, da sodimo med tiste, ki stopajo po tej poti. Naše poslanstvo je zato tesno povezano z uresničevanjem te vizije. Odgovornost, strpnost, in spoštovanje predpisov na cestah, reči ne hitrosti in agresiji, odreči se alkoholu, drogam in psihoaktivnim snovem so namreč principi, ki jih skušamo, poleg izvrstne tehnične usposobljenosti za vožnjo, uveljaviti pri novih voznikih in udeležencih v cestnem prometu.

Naš končni cilj pa je zahtevnejši in obsežnejši. Razviti sodoben izobraževalno prometni center in učinkovit ter raznovrsten didaktični pristop k prenosu in uveljavljanju temeljnih programov in načel prometne varnosti. Seminarje, teoretični del priprave na vozniški izpit (CPP in PP) in druge dejavnosti  izvajamo praviloma v lastni predavalnici, praktični del usposabljanja pa na sodobnem voznem parku. Svojo dejavnost skušamo prilagoditi tudi posebnim osebnim interesom in potrebam strank. Našim strankam omogočamo komunikacijo tudi v tujem jeziku (angleščina in nemščina).

 

Avtomobili

 • Opel Astra
 • Mazda 3
 • Peugeot 308

 

Motorna kolesa

 • Honda 600 CBF
 • Suzuki 600
 • Honda 125 CBF

 

Kako do izpita

1. Tečaj iz cestno prometnih predpisov (CPP)
2. Tečaj in izpit prve pomoči (PP)
3. Zdravniški pregled
4. Republiški testi za CPP na izpitnem centru za voznike motornih vozil
5. Praktični del usposabljanja
6. Izpitna vožnja

 

Cenik

 

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 14:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 72526432
 • Ime podjetja:
 • Izobraževalno prometni center Moste, šola vožnje, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si