Slikopleskarstvo Pigment Plus, Blaž Prezelj s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4060/slikopleskarstvopigmentplusblazprezeljsp25-1477636600.jpg
Slikopleskarstvo Pigment Plus, Blaž Prezelj s.p.
Slikopleskarstvo Pigment Plus, Blaž Prezelj s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4060/slikopleskarstvopigmentplusblazprezeljsp25-1477636600.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Blaž Prezelj (+)

Hrib nad Ribčami 10, Kresnice 1281, Slovenija

051 232 680
info@slikopleskarstvo-pigment.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Slikopleskarstvo Pigment je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami iz področja slikopleskarstva. Nudimo vam odlične slikopleskarske storitve po ugodnih cenah. Naši slikopleskarji so zanesljivi, prijazni in vedno pripravljeni svetovati. Svoje storitve nudimo po vsej sloveniji!

Nudimo vse vrste slikopleskarskih storitev, kot so beljenje sten in stropov, barvno pleskanje, kitanje in glajenje sten z izravnalno maso, barvanje oken in vrat, barvanje vseh vrst lesenih in kovinskih izdelkov, bandažiranje stikov mavčnih plošč, strojno brušenje, barvanje fasad, razne dekorativne tehnike, odstranjevanje stare barve in tapet, razna popravila in še mnogo več ostalih slikopleskarskih storitev!

Glavni cilj našega podjetja je zagotovitev visokih standardov izvedbe in seveda vaše zadovoljstvo. Uporabljamo samo najboljše materiale domačih in tujih proizvajalcev, kot so Jub, Helios, Sigma Coatings, Dulux, itd. Redno se izobražujemo na svojem področju, saj vam le tako lahko ponudimo najboljše slikopleskarske storitve.

Sedež Slikopleskarstva Pigment se nahaja v Moravčah pri Domžalah. Naše stranke so predvsem iz Ljubljane in širše okolice, zaradi priročne lokacije pa svoje storitve lahko nudimo po vsej Sloveniji. Specializiramo se za stanovanjske in pisarniške prostore, sprejemamo pa tudi vse vrste ostalih slikopleskarskih projektov.

 

Storitve

 

Reference

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 94487154
  • Ime podjetja:
  • Slikopleskarstvo Pigment Plus, Blaž Prezelj s.p.
  • Občina:
  • Kresnice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si