Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1049/Slikopleskarstvo Matej Stipančević s (4)-1459325906.jpg
Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p.
Slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1049/Slikopleskarstvo Matej Stipančević s (4)-1459325906.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matej Stipancevic (+)

Zalarjeva cesta 52a, Borovnica 1353, Slovenija

041 839 015
matej.stipancevic@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo podjetje slikopleskarstvo Matej Stipančević s.p. in naša prioritetna panoga je slikopleskarstvo. Izvajamo slikopleskarstvo od osnovnega pleskanja do zahtevnih opleskov v barvi z vsemi obstoječimi materijali. Tu so še dekorativni ometi, grobo in gladko pleskanje na vse mogoče podlage, pleskanje zeležnih konstrukcij - ograje, vrata in okna, pleskanje vseh mizarskih izdelkov kot je obnova vrat in oken ter omar.....

 

Skratka obnova stanovanj in vsa slikopleskarska dela v novogradnji. Pleskanje fasad, obnova poslovnih prostorov, vzdrzevanje v ziviljski industriji, šol in otroskih vrtcih kjer so potrebni posebni materijali in slikopleskarstvo z posebnimi tehnikami.

 

V sodelovanju z arhitekti predlagamo več barvnih odtenkov in kombinacij, ki polepšajo ambient ter vplivajo na ugodno počutje in izgled prostora.

Nenehno stremimo k izpopolnjevanju naših storitev in se skušamo čimbolj približati strankam, njihovim specifičnim željam in potrebam.

  • Davčna številka:
  • 72683236
  • Ime podjetja:
  • Slikopleskarstvo, Matej Stipančević s.p.
  • Občina:
  • Borovnica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si