Sivček, Izdelki iz sivke

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1344/sivcekizdelkiizsivke5-1460635591.jpg
Sivček, Izdelki iz sivke
Sivček, Izdelki iz sivke https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1344/sivcekizdelkiizsivke5-1460635591.jpg 5 05 2

Povprečno od 81 ocen

Vaša ocena

Ulica Gregorja Žiberne 4, Divača 6215, Slovenija

031 605 268
sivcek.divaca@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo družinsko podjetje Sivček, ki se v sklopu dopolnilne dejavnosti na kmetijstvu ukvarja s proizvodnjo kozmetičnih proizvodov iz sivke, čistili iz sivke, ter ostalimi sivkinimi izdelki. Trenutno imamo na naših poljih zasejanih približno 14.000 sadik, ekološko pridelane sivke “Budrovka” imenovane tudi Lavandula xintermedia. Sadike so bile pridelane brez uporabe hormonskih sredstev in brez kakršnih koli gnojil.

Posebnost naših sivkinih polj je, da se vsa razprostirajo nad Vzhodnim rovom Kačne jame, natančneje nad eno izmed dvoran Kačne jame, imenovane »Kalvarija«, kar daje sivki še poseben in edinstven pomen, saj dobiva tudi v najhujših sušnih obdobjih, tisto minimalno potrebno vlažnost prav iz jamskega podzemlja reke Reke. Že kmalu po zasaditvi prvih sadik smo ugotovili in spoznali, da so prav lega polj, sestava tal, osončenost, temperature, ter ostale klimatske razmere zagotovila, da je ta plemenita rastlina, ki se omenja že v starem Egiptu, tudi na naših poljih jamskega sveta srečna.

Ponosni smo predvsem, da smo med redkimi pridelovalci sivke razvili naravna čistila iz sivke.

Prav tako se lahko pohvalimo, da so vsi naši izdelki ročno narejeni in kar je najbolj pomembneje, vsi proizvodi vsebujejo zgolj ekološko pridobljene sestavine, brez dodanih kemičnih snovi. Tudi naša polja obdelujemo in negujemo brez kakršnih koli kemičnih snovi, saj se zavedamo, da so prav kemične snovi škodljive in uničujoče za naše zdravje. Večino del na poljih opravimo ročno, kot tudi končni produkt, vedno bolj cenjeno eterično olje, ter sivkino rožno vodo pridobivamo s pomočjo starodavnega načina in sicer parne destilacije.

 

Naša blagovna znamka poleg raznih kozmetičnih proizvodov in ostalih sivkinih proizvodov obsega tudi pester program oziroma asortiman naravnih sivkinih čistil. Posebej se lahko pohvalimo s tekočim naravnim detergentom za pranje perila, ki nam poleg čistega perila nudi tudi blagodejen sivkin vonj v naših omarah s perilom.

Ponujamo pester darilni program izbranih izdelkov blagovne znamke »Dišave iz mesta nad reko«, primeren tako za rojstnodnevna darila, kot tudi za poročna darila in ostale svečane priložnosti. Ponudimo lahko tudi bogat program poslovnih daril.

 

Vabljeni v našo spletno trgovino.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 80801340
 • Ime podjetja:
 • Stojan Korošec - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
 • Občina:
 • Divača
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Imate čudovite proizvode. Priporočam vsem.
  Oceni mnenje:
 • Pohvala!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odlični izdelki, dišeči in zelo prijetni za kožo. Preizkusila sem tudi detergent za perilo, pere zadovoljivo in nič ne draži moje kože.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si