• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Salon sprostitve Sedma nebesa, Tatjana Sodin Trunkl s.p.

Salon sprostitve Sedma nebesa, Tatjana Sodin Trunkl s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4432/salonsprostitvesedmanebesatatjanasodintrunklsp8-1481197508.jpg
Salon sprostitve Sedma nebesa, Tatjana Sodin Trunkl s.p.
Salon sprostitve Sedma nebesa, Tatjana Sodin Trunkl s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4432/salonsprostitvesedmanebesatatjanasodintrunklsp8-1481197508.jpg 5 05 1

Povprečno od 90 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tatjana Sodin (+)

Vešenik 16i, Slovenske Konjice 3210, Slovenija

040 554 889
tatjana.sodin@yahoo.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Že samo ime Salon sprostitve "Sedma Nebesa" vam pove, da se boste pri nas počutili v resnici kot v nebesih. Od nas boste odšli sproščeni in dobre volje. Za vsako stranko si vzamemo dovolj časa, tako da se ji lahko popolnoma posvetimo.

Ob soju svečk, prijetni glasbi vonjavah eteričnih olj, vam zagotavljamo, da boste kot prerojeni. Izbirate lahko med različnimi masažami, ki pa se izvajajo ročno ali s telesom.

 

V našem salonu izvajamo več vrst ročnih masaž in sicer:

 • terapevtska masaža hrbtenice ali celotnega telesa,
 • relaxacijska anti stres masaža z aromatičnimi olji,
 • anticelulitna masaža s peelingom,
 • čokomint masaža,
 • masaža nog,
 • športna masaža,
 • detox razstrupljevalna terapija,
 • sprostilna b2b masaža,
 • sprostilna masaža.

Za vse naše storitve se je predhodno potrebno naročiti, to pa iz razloga da stranke ne čakajo in, da se jim v času ko so pri nas, lahko v celoti posvetimo. Po končnani storitvi radi z njimi tudi poklepetamo, ob kavici čaju ali soku. Naš moto je: "NAJBOLJ SMO BOGATI, KO VIDIMO ZADOVOLJSVO V OČEH STRANKE".

 

Masaže

Anticelulitna masaža s peelingom

Stranko najprej namažemo s peeling kremo, jo zavijemo v folijo, kjer se ogreje in spoti. Nato se stušira in se pripravi na masažo. S peelingom smo očistili kožo odmrlih celic in ji odprli pore in seveda telo smo očistili strupov. S čokoladno masažo pa se koža ponovno nahrani in dobi lep tonus in mehak, svilnat videz.
Ta masaža je priporočljiva za vse tipe kože, še posebej pa za nagubano, utrujeno kožo. Izredno blagodejno vpliva tudi pri odpravi celulita in proti nastanku strij. Po tej masaži se stranka stušira, ni pa potrebno, saj vam koža to čokoladno kremo zelo dobro vpija, in jo ta krema, kot smo že omenili tudi hrani.

 

Relaxacijska antistres masaža

Je nežna masaža, ki je namenjena sprostitvi mišic, torej telesa in duha. Masiramo s posebno mešanico eteričnih olj, da se telo sprosti in se odpravijo napetosti

 

Čokomint masaža

Je izredno blagodejna masaža, še posebej v poletnih mesecih, ko koža potrebuje, zaradi sončenja, več hrane. Masira se s pripravkom čokolade in mete. Koža, ki je prizadeta od sončenja dobi dovolj hranilnih snovi za obnovo, zaradi mete pa se umiri po morebitnih opeklinah. S to masažo se tudi barva kože ohrani dalj časa.

Po masaži se stranka počuti izredno sproščeno, njena koža pa je obnovljena, nahranjena in spočita. Po masaži se lahko stušira, zaradi blagodejnega učinka pripravka pa se ni potrebno.

 

Terapevtska masaža

Ta masaža je namenjena predvsem ljudem s težavami hrbtenice. S terapevtskimi prijemi, z ritmičnimi pritiski na telo, z gladenjem, gnetenjem, utiranjem,zagrevanjem, tolčenjem in stresanjem telesa, pripomoremo k boljši cirkulaciji, sprostitvi mišic, k zmanjšanju napetosti in zmanjšanju bolečin v mišicah in sklepih. Masiramo s posebnim oljem, ki zelo dobro deluje na mišice in sklepe. Masaža tudi lajša težave s išijasom.

 

Masaža nog

To je masaž, ki blagodejno vpliva na celo telo, kajti pogosti vzrok za slabo počutje celega telesa, so ravno bolečine in napetost v nogah. Noge masiramo s terapevtskimi tehnikami, tako, da jih popolnoma sprostimo in olajšamo bolečine.

 

Športna masaža

Ta masaža je močnejša od klasične. Je lahko masaža celega telesa ali pa delna, to pomeni, da se masirajo samo noge, hrbet ali roke.

Temelji predvsem na sproščanju napetosti v mišicah in deluje blagodejno in sproščujoče na celo telo.

 

AQUA DETOX terapija - razstrupljanje telesa

Tudi ta terapija je novost v našem salonu. S pomočjo te terapije pripomoremo k usklajenemu in harmoničnemu stanju našega telesa. Ko je energetsko ravnovesje moteno, je potrebno odkriti vir motnje (največkrat so krivci nezdrav način prehranjevanja, jemanje zdravil, stres, toksičnost okolja,...) in zdravje popraviti.

S pomočjo terapije se ponovno vzpostavi bioenergetsko ravnovesje v telesu. Ko so elektromagnetna polja v telesu zopet uravnotežena, se delovanje organov izboljša. S pomočjo te terapije se naš organizem notranje očisti vseh strupov, znižujejo se maščobe v telesu, vspodbuja se spolna moč, pripomore k ravnotežju v vegetativnem živčnem sistemu, izboljšuje krvni obtok v spodnjih okončinah, uravnava krvni tlak in raven holesterola v serumu. Pripomore k boljši gibljivosti telesa, zmanjšuje bolečine, menstrualne težave, povečuje imunost telesa in pripomore k samoozdravitvi telesa, sprošča živčno napetost in depresijo.

Ob izvajanju terapije, ponudimo stranki tudi razstrupljevalni čaj, ali vodo, tako da je učinek še močnejši.
Terapija se priporoča za vse starosti ljudi, tudi za otroke. Za popolno očiščenje telesa se priporoča deset terapij.

Ker pa je ta terapija zelo draga smo se odločili, da svojim strankam ponudimo terapijo po polovični ceni, kajti naša želja je da ljudje spoznajo moč in učinek te terapije in da jim je to tudi dostopno s finančne strani. Pri nas vam bo ta terapija sigurno dostopna.

 

Pomlajevalna masaža obraza z vinoterapijo

Obraz, vrat in dekolte najprej očistiomo z vinskim peelingom. Tako nežno odluščimo površinski sloj odmrlih celic povrhnje in ohranimo naravno zalogo vlage. Ko je koža očiščena, nanesemo grozdni koncetrat, ki je obogaten z vitaminom A in E in tako vzpodbudimo obnavljanje in mladosten videz kože.
Ko se vpije, kožo najprej toniziramo in razmastimo ter nato nanesemo vinsko masažno kremo, katero nežno vmasiramo v obraz, vrat in dekolte. Nadaljujemo s kratkotrajno sprostitveno masažo, tako da na kožo nanesemo masko šampanjec. Po petnajstih minutah jo speremo s toplo vodo. Kožo toniziramo ter zaključimo nego z vinsko masažno kremo, katero ponovno vtremo v obraz, vrat in dekolte. Po masaži je koža obnovljena, mehka in mladostnega videza.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 18163084
 • Ime podjetja:
 • Salon sprostitve Sedma nebesa, Tatjana Sodin Trunkl s.p.
 • Občina:
 • Slovenske Konjice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Vrhunska usposobljena usluga masaže

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo zadovoljen masaže vrhunsko kvalitetno izvedene
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si