Sadjarstvo Ficko

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1478/sadjarstvoficko8-1461233698.png
Sadjarstvo Ficko
Sadjarstvo Ficko https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1478/sadjarstvoficko8-1461233698.png 3 05 1

Povprečno od 173 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Martin Ficko (+)

Rogašovci 78, Rogašovci 9262, Slovenija

02 5571328
041 792 328
martin.ficko@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Sadjarstvu Ficko nastajajo kakovostni izdelki, ki so posebnost na slovenskem tržišču. Osnova so posebej izbrane sadne vrste, saj pri nas raste prvi nasad kutine ter prvi nasad nešplje v Sloveniji.

Mikroklima zahodnega Goričkega, idealna sadjarska pobočja ter z apnencem bogata tla, ki odražajo ostanke Panonskega morja, dajejo našemu sadju poseben ton. Spremenljive vremenske razmere, ki se od leta do leta spreminjajo, pa se odražajo tudi v naših končnih izdelkih. Želimo proizvajati izdelke, kot nam jih ponudi narava, saj nam delo v sožitju z naravo rodi najlepše in najboljše plodove.

Na začetku smo želeli proizvajati domače žganje in likerje, vendar smo zaradi manjšega pridelka v mladem sadovnjaku raje začeli s pridelavo marmelade.

Trenutno proizvajamo marmelado iz kutine, iz stare sorte grozdja (jurke), iz jabolk iz našega starega sadovnjaka, iz sliv, breskev ter jagod ter hruške viljamovke. To so domače marmelade narejene po starih receptih brez vsakih dodatkov ali konzervansov.

Prav tako imamo tri vrste marmelade brez dodanega sladkorja.

Z rastjo pridelka v naših sadovnjakih smo lahko pričeli proizvajati žganje iz kutine, nešplje ter sliv. Imamo pa tudi tri vrste likerjev iz kutine, nešplje in grozdja (jurke).

Na naših njivah pridelujemo tudi buče ter na ta način svojim strankam ponudimo lastno bučno olje ter pražene bučnice ter domač jabolčni in tudi vinski kis.

 

Darila

Izdelke vam ponujamo tudi darilno zavita posamično ali v paketih: pod rubriko darila.

 

Izleti

Pri nas sprejemamo tako manjše kot tudi večje skupine ter vas popeljemo od sadovnjaka skozi predelavo do degustacijskega prostora, kjer lahko vse naše izdelke tudi poizkusite.

Organiziramo tudi bogate enodnevne izlete za različne starosti ter tudi za različne želje in potrebe.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 49284541
 • Ime podjetja:
 • Sadjarstvo Ficko, Martin Ficko s.p.
 • Občina:
 • Rogašovci
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • povprasevanje

  ,

  3.0 3.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  na vecjo kolicino date popust?poskusil in priporocam vsem
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si