Rustil dizajn, proizvodnja, svetovanje in oblikovanje pohištva

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1905/rustildizajn-1463467988.jpg
Rustil dizajn, proizvodnja, svetovanje in oblikovanje pohištva
Rustil dizajn, proizvodnja, svetovanje in oblikovanje pohištva https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1905/rustildizajn-1463467988.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Urška Areh (+)

Pohorska cesta 1, Slovenj Gradec 2380, Slovenija

041 726 486
info@rustil.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Rustil dizajn je vedno korak pred konkurenco, tako oblikovno, kot tehnološko in vedno razvija nove pohištvene rešitve, ki pripomorejo k funkcionalnosti in zadovoljstvu strank. Do danes smo ime Rustil dizajn pripeljali v sam vrh strokovnosti, kvalitete in fleksibilnosti na področju izdelave pohištva ter stavbnega pohištva. Smo med vodilnimi na tem področju in dosegamo najvišje zahteve naših strank.

 

Vgradne omare

Izdelujemo vgradne omare vseh vrst, ki se popolnoma prilagodijo vašemu prostoru. Omare lahko segajo od tal do stropa, lahko so z navadnimi ali drsnimi vrati, vgrajenimi lučkami. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali. Zagotavljamo vam ugodne cene in hitro izdelavo z vključeno montažo in dostavo.

 

Kuhinje

Kuhinja je prostor v kateremu preživimo veliko časa, zato nam mora popolnoma ustrezati.

Rustil dizajn je vedno korak pred konkurenco, tako oblikovno, kot tehnološko in vedno razvija nove rešitve, ki pripomorejo k funkcionalnosti in zadovoljstvu uporabnikov. Načrtovanje kuhinje je lahko dolgotrajen in natančen postopek, mi pa vam pri tem nudimo strokoven servis in svetovanje.

Kuhinje Dizajn odlikujejo sodobne barve in materiali. Kuhinja bo zaživela v vsem svojem razkošju z uporabo gospodinjskih aparatov izbrane dizajn linije.

 

Notranja vrata

Notranja lesena vrata izdelujemo po naročilu. Debelina krila je običajno 40 mm. Objemni podboj prilagodimo debelini stene. Vrata vam naredimo iz najrazličnejših vrst furnirja, max plošč,…

Prodajni program obsega celoten spekter furniranih notranjih vrat, od klasičnih modelov gladkih vrat, z raznimi letvicami, odprtinami ali vstavki pa do vse do modernih modelov z oljenimi površinami.

 

Jedilne mize

Masivne in furnirane jedilne mize po naročilu. Za jedilno mizo se veliko družimo, zato je pomembna njena funkcionalnost in izgled, ki vam je všeč. Dimenzije in obdelave po dogovoru!

 

Rustil mobilni bivalni objekt

Mobilni bivalni modularni objekt, ki ga lahko sestavite in si ustvarite dom. Ekološko grajen in energetsko varčen, prilagodljiv z možnostjo preproste odstranitve. Popolno prilagajanje vašim zahtevam z možnostjo razširitve.

Popolnoma fleksibilno in prilagojeno željam naročnikom. Začetna investicija v okviru zmožnosti naročnika, kasneje se lahko začetni modul dograjuje.
Sodobno, tehnološko dovršen objekt, energetsko varčen in grajen z naravnimi ter kakovostnimi materiali. Neskončne možnosti idej in prilagoditve glede na želje kupca.

Prav zaradi svoje sestave, arhitekture in sovpadanja v okolje, lahko RUSTIL MOBILNI OBJEKT postavimo kjerkoli v naravi. Les kot osnovna sestavina predstavlja dovršeno oblikovan element, ki se nevsiljivo vklaplja v urbano kot tudi ruralno okolje. Prav ta lesena dovršenost in izbira naravnih materialov daje temu mobilnemu objektu še višjo dodano vrednost.

 

Savne – izpolnite svoje želje

Privoščite si sprostitev in razstrupljanje v lastni savni. Savna je oblika potilne kopeli, kjer telo izmenično pregrevamo z vročim zrakom ali vodno paro in ga nato ohlajamo na hladnem zraku ali v hladni vodi. Savne in parne kopeli so namenjene sproščanju, zato si moramo zanje vzeti čas in se posvetiti samemu sebi. So oaza miru, kjer si naberemo novih moč I .

Savne izdelujemo iz kvalitetne smreke ali parjene trepetlike, klopi so iz trepetlike ali lipe. Drugi lesovi ki so zelo primerni za savno so: cedra, bor, hemlok, lipa, samba. Vrata so iz kaljenega stekla, če vam primanjkuje svetlobe pa je lahko celotna sprednja stran v steklu.

 

Vrtne hiše

Lesene vrtne hiše izdelamo po vaših željah in merah. Vsaka hiša lahko ima dodatno teraso in nadstrešek. Izdelane so iz suhega smrekovega lesa ali lepljencev.

Vrtne hiše Rustil dizajn izžarevajo eleganco in toplino lesa, so kvalitetne in natančno izdelane, ter se odlično podajo v vsako okolje. Hiše lahko izdelamo za različne namene: vrtno hišo, počitniško kočo, hišo za orodje, otroško hišico...

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 64535347
  • Ime podjetja:
  • Rustil dizajn, proizvodnja, svetovanje in oblikovanje pohištva, Urška Areh, s.p.
  • Občina:
  • Slovenj Gradec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si