Roletarstvo Uršič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/618/roletarstvo-ursic-(10)-1457700864.jpg
Roletarstvo Uršič
Roletarstvo Uršič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/618/roletarstvo-ursic-(10)-1457700864.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darko Uršič (+)

Strmica 19, Logatec 1370

01 7564333
041 651 716
01 7564334
roletarstvo.ursic@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Roletarstvo Uršič iz Logatca je tradicionalno družinsko podjetje, s poudarjenimi družinskimi vrednotami.

Vizija podjetja je jasno zastavljena, organizacijsko in tehnično smo na visoki ravni, prioriteta v podjetju je sama kakovost, zadovoljnost strank, dolgoživost in vzdržljivost naših proizvodov, ki vam jih servisiramo čez celotno življenjsko obdobje delovanja rolete. Že od nekdaj je bila v ospredju kakovost naših proizvodov - rolet, kot tudi sama montaža rolet pri strankah. 

Rolete izdelujemo v skladu z visokimi standardi, so iz kvalitetnih materialov in ustrezajo vsem normativom kakovosti. Kupcu se individualno svetuje glede nakupa rolet, dogovorijo se barve rolet, tip rolet, skratka kupcu se podredi ves proces od zasnove rolete, do same izvedbe montaže rolet na terenu. 

Dogovorjeni roki in konkurenčne cene izdelave rolet, so bistvo pri uspešnem vodenju družinskega podjetja - Roletarstvo Uršič.

 

Ponudba Roletarstva Uršič iz Logatca:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 49564102
  • Ime podjetja:
  • Roletarstvo Uršič Darko s.p.
  • Občina:
  • Logatec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si