Rolet d.o.o., roletarstvo, servis ter vzdrževanje stavbnega pohištva

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5188/roletdoomontazainprodajasencil-1489132163.jpg
Rolet d.o.o., roletarstvo, servis ter vzdrževanje stavbnega pohištva
Rolet d.o.o., roletarstvo, servis ter vzdrževanje stavbnega pohištva https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5188/roletdoomontazainprodajasencil-1489132163.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Robert Letnar (+)

Ulica Anke Salmičeve 7, Leskovec pri Krškem 8273, Slovenija

070 795 521
rolet.info@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Rolet d.o.o. iz Leskovca pri Krškem se ukvarja z roletarstvom, montažo, servisom in vzdrževanjem stavbnega pohištva ter popravilom kopalnic in montažo notranjih vrat.

Hišniška popravila hitro in ugodno!

Montaža stavbnega pohištva

Ko morate nekomu zaupati dragoceno stvar, kot je izbrano novo pohištvo, jo zaupajte izkušenemu strokovnjaku ter se tako izognite nepotrebnim zapletom in celo morebitnim poškodbam pohištva. V podjetju se v prvi vrsti ukvarjamo prav s tem in smo strokovnjak za montažo stavbnega pohištva iz lesa. Čeprav je podjetje mlado, se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami.

Zakaj tovrstna opravila prepustiti nam?

Montaža notranjih vrat

Pri montaži vrat, če je to potrebno, obstoječa vrata in podboje odstranimo previdno tako, da se odprtine pri postopku odstranjevanja ne poškodujejo.

Pri vstavljanju novih podbojev pazimo na točno nameščanje, da se bodo kasneje brezhibno odpirala in zaklepala.

 

Montaža senčil

Zaradi različnih potreb ter tipov gradenj je naša ponudba obširnejša. Ker se usmerjamo k izpolnjevanju želja kupcev, montiramo tudi zunanje in podometne aluminijaste rolete. Repromaterial za tovrstne roletne sisteme nabavljamo na slovenskem trgu. Na ta način imamo rešeno vprašanje za vse vrste gradenj.

HITRI servis in montaža okenskih rolet, žaluzij in ostalih senčil.

  • Davčna številka:
  • 60437871
  • Ime podjetja:
  • ROLET, roletarstvo in druge storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Krško
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 82

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si