Računovodske storitve Unifakt

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/217/racunovodske-storitve-unifakt-1456394681.jpg
Računovodske storitve Unifakt
Računovodske storitve Unifakt https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/217/racunovodske-storitve-unifakt-1456394681.jpg 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nataša Loredan Novak (+)

Šmarska cesta 7a, Koper 6000

05 6251111
05 6251112
unifakt@unija.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Unija je sodobna in družbeno odgovorna blagovna znamka, ki se na slovenskem trgu pojavlja od leta 2003, na katerem se je kljub močni konkurenci v letih obstoja prebila na sam vrh. Razpolaga s širokim naborom referenc, ki pričajo o visoki stopnji zaupanja in zadovoljstva strank. V 12 letih se je računovodska hiša Unija razvila v enega največjih računovodskih servisov v regiji, ki združuje številne strokovnjake s področja računovodstva, davkov in kadrov, pri delu uporablja napredno informacijsko tehnologijo in skrbi za permanentno izobraževanje zaposlenih. Znanje je ena izmed temeljnih vrednost Unije, zato je doseganje najvišjih računovodskih standardov za nas nekaj samoumevnega. Tim vrhunskih strokovnjakov zagotavlja strokovne rešitve najzahtevnejših situacij, ki se pojavljajo pri naših strankah.

Zaposleni Unije smo nenehno v iskanju inovativnih rešitev za racionalizacijo delovnega procesa: smo pionirji e-računovodstva in mobilne pisarne s številnimi prednostmi za stranke, kot je stalen vpogled v stanje, poslovanje in dokumentacijo njihovih družb v regiji kadarkoli in kjerkoli imajo dostop do interneta.

Svoje delovanje je Unija razširila tudi na tuje trge, tako da podjetjem, ki delujejo v Avstriji, Srbiji, na Hrvaškem, Črni Gori ter Bosni in Hercegovini, nudi celovito računovodsko storitev na enem mestu.

Z uspešnim poslovanjem v zadnjih letih Unija nedvomno dokazuje, da gospodarska kriza ni nujno ovira za uresničevanje zastavljenih ciljev.

Ker skrbimo za izobraževanje zaposlenih  in dobro klimo v družbi, je pri nas in z nami prijetno delati. Naše stranke se počutijo varno, saj vedo, da z največjo mero odgovornosti in strokovnosti dobro usmerjamo njihovo poslovanje in jim ustrezno svetujemo pri ključnih odločitvah. Naš odnos temelji na obojestranskem zaupanju, ki je ključno za dobro partnerstvo.

Tudi v prihodnje bomo blagovno znamko razvijali v smeri kot smo si jo začrtali in ohranjali stopnjo zaupanja, ki jo uživa pri strankah in v stroki.

 

Računovodstvo

Računovodska  funkcija  združuje  vrsto  informacijskih  dejavnosti  v  organizaciji, ki zbirajo, urejajo, obdelujejo, prikazujejo in  arhivirajo podatke ter  prikazujejo in arhivirajo informacije o preteklih in prihodnjih pojavih po posebnih metodah  –  računovodskih načelih in računovodskih standardih.

Računovodstvo je usmerjeno predvsem v računovodsko informiranje in poročanje.

 

Davčno svetovanje

Nudimo vam celovito obravnavo storitev – pravno, davčno in poslovno obravnavo. Naše svetovalke vam nudijo nepogrešljivo znanje s področja davčne zakonodaje in prakse, pravnega področja, računovodskega in kadrovskega svetovanja. Stranke obravnavamo individualno in jim pomagamo pri optimizaciji

njihovega poslovanja, s povezovanjem različnih davčnih zakonov in računovodskih podlag. Poleg svetovanja so naše svetovalke aktivne tudi kot predavateljice na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih ter avtorice številnih publikacij.

 

Plače

Osnove za obračun plač in drugih izplačil fizičnim osebam so v veliki meri povezane z delovno in civilno pravno in zakonodajo. To je področje, ki je za večino računovodij povsem novo, neznano. V Uniji imamo zato obračun plač in drugih izplačil fizičnim osebam ločen od ostalih računovodskih in davčnih opravil.

Našim strankam znamo svetovati tudi na področju delovnih razmerjih, včasih s pomočjo zunanjih odvetnikov, če je to potrebno.

 

Unija App vam omogoča brezpapirno poslovanje

Z Unijo App je poslovanje enostavno. Ne zapravljajte časa s pretipkavanjem podatkov v sistem ali pa nošenjem dokumentacije na računovodski servis. Z Unija App vso dokumentacijo (prejete račune, pogodbe, stroške potnih nalogov, itd) poskenirate, pošljete na vnaprej določen elektronski naslov ali pa enostavno uvozite v proces. Sistem samodejno prebere vse potrebne podatke in jih prenese v obdelavo, omogoča elektronsko likvidacijo dokumentov in avtomatski prenos na računovodstvo po potrditvi zadnjega v likvidacijskem procesu. Poleg tega pa vam je na voljo še vpogled v vso poslovno dokumentacijo preko e-arhiva – kjerkoli in kadarkoli. Nič več brskanja in iskanja dokumentacije po registratorjih in omarah.

 

Brošura

 

Vir

Lokacije podjetja
Šmarska cesta 7a, Koper 6000

UNIJA RAčUNOVODSKA HIšA D.D. PE ŠKOFJA LOKA - Kapucinski trg 11, Škofja Loka 4220     04 5060400
EFIN D.O.O. - Kidričeva ulica 25, Celje 3000     03 4900234
FINFACTOR RAčUNOVODSKE STORITVE D.O.O. - Pristava nad Stično 4, Pristava nad Stično 1295     01 7878770
UNIJA RAčUNOVODSKA HIšA D.D. - Tržaška cesta 515, Brezovica pri Ljubljani 1351     01 3602000
 • Davčna številka:
 • 26964872
 • Ime podjetja:
 • Unifakt d.o.o.
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Srbščina, 
 • Bosanščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Italijanščina
 • Z vami že:
 • 79

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si