Pranoterapija Babič

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5504/pranoterapijababic1-1491833397.png
Pranoterapija Babič
Pranoterapija Babič https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5504/pranoterapijababic1-1491833397.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gorazd Babič (+)

Gladomes 51, Zgornja Ložnica 2316

040 555 769
info@pranoterapija.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Pranoterapiji Babič vam nudimo alternativno metodo zdravljenja z energijami.

Terapija se izvaja tri dni zapored, kar pomeni da ko se odločite za terapijo, se je udeležite vsak dan v sklopu treh dni. Ko pridete v prostor, se usedete, in počakate da pridete na vrsto. Izvaja se metoda skupinske dinamike, kar pomeni da že ko sedite ste pod pretokom energijem in se ena oblika terapije že odvija, zaključi pa se, ko ste individualno obravnavani (pogovor s terapevtom in terapija).

Za terapijo si je smiselno vzeti malo več časa, saj gre za proces ozaveščanja določenih vzorcev in je dobro, da ste v stiku sami s seboj ter da se v tem času čim bolj sprostite.

 • Nobene težave ni mogoče rešiti z isto zavestjo, ki jo je ustvarila. (Albert Einstein),
 • Sreča izvira iz tega, da ne zahtevamo nič od jutrišnjega dne in smo hvaležni za to kar nam je dano v tem trenutku.”,
 • Naše lastno srce, naš lastni um je tempelj, doktrina je sočutje, ljubezen in spoštovanje pravic ter dostojanstva ljudi ne glede na to, kdo ali kaj so. (Dalaj Lama),
 • Ko posadiš drevo, moraš biti potrpežljiv. Ne moreš ga vsak dan potegniti iz zemlje samo zato, da bi videl koliko so zrasle njegove korenine. (danski pregovor).


Kaj je Prana terapija

Zdravljenje s Prano je ena najstarejših in najbolj razširjenih metod zdravljenja. Beseda Prana izvira iz starega sanskrit jezika in pomeni vseobsegajočo vitalno energijo vesolja, predstavlja vesoljni izvirni princip vitalnosti. Antični grki so to imenovali "pneuma". Prana je energija življenja.


Kako deluje Prana terapija?

Naše telo je obdano z energijo, ki jo lahko imenujemo aura ali naše subtilno telo.

V naši auri se nahajajo energetski zapisi naše preteklosti, sedanjosti pa tudi del naše možne prihodnosti. V njej so zapisana naša doživetja, odnos z drugimi ljudmi,... Kadar je naš energetski sistem v ravnovesju je pretok energije optimalen. Problem nastane, kadar je v energetskem sistemu blokada. Blokada lahko nastane zaradi različnih vzrokov. Npr. nerazrešen konflikt z očetom, stresen dogodek iz otroštva in celo dogodki iz preteklih življenj. Če takšna blokada dovolj dolgo vztraja v našem subtilnem telesu, lahko pride do bolezni ali bolečin, ki se manifestirajo v našem fizičnem telesu. Prana je "inteligentna" energija, ki ob vstopu v avro in telo zmehča blokade in harmonizira naš energetski sistem. Tako deluje Prana terapija preventivno in kurativno.

"Blokada " vedno predstavlja nekaj fiksnega kar vztraja. Prana terapija je zato proces spreminjanja.


Zdravljenje z energijami

Namesto pranoterapevti ali bioterapevti bi nas lahko imenovali kar mehaniki imunskega sistema, pravi pranoterapevt Gorazd Babič, ki s partnerko Karino Babič v Termah Banovci in Hotelu Primus na Ptuju, zdravi z energijami.

Pri ljudeh najprej preverita biopolje in ugotovita, kje so ljudem nastale energetske poškodbe avre, ki povzročajo slabo počutje ali že celo bolezensko stanje, nato jih v terapiji krpata. Vsakega posameznika obravnavata celostno in mu poskušata pomagati odkriti vzrok nastalih težav, ki je ponavadi zasidran v čustvenih in miselnih vzorcih.


Termini naših terapij

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 32794185
 • Ime podjetja:
 • Gorazd Babič, s.p., zastopništvo in posredništvo za zdravi način življenja
 • Občina:
 • Zgornja Ložnica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si