Poučevanje angleškega jezika in sobodajalstvo, Justina Marie Carey s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4541/poucevanjeangleskegajezikainsobodajalstvojustinamariecareysp16-1483524826.jpg
Poučevanje angleškega jezika in sobodajalstvo, Justina Marie Carey s.p.
Poučevanje angleškega jezika in sobodajalstvo, Justina Marie Carey s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4541/poucevanjeangleskegajezikainsobodajalstvojustinamariecareysp16-1483524826.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Justina Marie Carey (+)

Kurirska pot 13, Mojstrana 4281, Slovenija

040 691 677
info@rivercottageslovenia.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Notranjost in zunanjost Hiše ob potoku sta obnovljeni v pristnem, tradicionalnem gorenjskem slogu. Hiša leži na mirni poti ob potoku Bistrica, ki priteka izpodvznožja Triglava, in je odlično izhodišče za vaše počitnice.

Lega Mojstrane ob vznožju Julijskih Alp in Karavank ponuja odlično izhodišče za raznovrstne sprehode in pohode, ki se začnejo prav ob hiši. Gorništvo, plezanje, hoja v hribe, kolesarjenje, turno smučanje, tek na smučeh in sankanje so le nekatere izmed aktivnosti, zaradi katerih se v te kraje podajo najrazličnejši ljubitelji športa in rekreacije. Barve alpskih travnikov spomladi in pozlačeni gozdovi v jeseni obogatijo naravo, ki v svoje naročje vabi slikarje in fotografe.

Midva sva Britanca in v Sloveniji živiva od leta 2002. Naj vas pozdraviva v najinem domu z najboljšim, kar premoreta slovenska in angleška gostoljubnost.

 

Namestitev

V hiši vam ponujamo prenočišce z zajtrkom v dveh sobah.

Soba 1 ima zakonsko posteljo in lasten balkon s pogledom na jug, senco pa mu nudi listje stare hruške.
V podstrešje vodijo strme stopnice (niso primerne za majhne otroke), kjer so še tri skupne postelje v slogu alpske koce (izvrstno za družine ali skupine, podstrešno sobo pa lahko rezervirate le skupaj s sobo 1).

 

Soba 2 ima dve loceni postelji, okna pa prek severnega balkona odstirajo pogled proti Karavankam.
V obeh sobah lahko pripravite kavo ali čaj in brezžicno dostopate do interneta. Soba 1 je opremljena tudi s televizorjem.
Kopalnica je popolnoma opremljena s stranišcem, bidejem, tušem in sušilnikom za lase.

 

Zajtrk

Zajtrk postreževa v jedilnici v pritlicju. Ker nikoli nimava velikega števila gostov, vam lahko postreževa, kar želite - "kontinentalni" ali poln "angleški" zajtrk - in kadar želite, da lahko prilagajate svoje dnevne nacrte po svojih željah.

 

Mojstrana

Mojstrana je alpska vas na pragu treh dolin - Vrata, Kot, Krma. Je izvrstna izhodišcna tocka za najrazlicnejše rekreativne dejavnosti ali nekoliko odmaknjen kraj za mirno in sprošceno uživanje na podeželju.

V vasi so trgovina, pekarna in pošta, dva manjša bara, picerija in kmecki turizem, kjer nudijo tradicionalno slovensko kuhinjo. V bližini vasi je tudi manjše smucišce, ki je odprto, ce le kolicina snega to dopušca, poleti pa je na voljo teniški klub s tremi pešcenimi igrišci.

Mojstrana leži med Kranjsko Goro in Jesenicami, od koder lahko hitro dostopate do avtoceste. Kranjska Gora je privlacna zaradi svoje dinamicnosti, ki jo zagotavljajo številni živahni bari in restavracije ter odlicno smucišce - tam pa ste z avtomobilom v borih 15 minutah.

 

Dogajanje in aktivnosti

Prepricana sva, da se boste strinjali, da ima Slovenija množico krajev, ki jemljejo dih, in tudi Mojstrana leži na pragu številnih velicastnih kulis. Gostoljubno vas vabi v naravo, kjer lahko uživate v brezskrbnih poletnih sprehodih skozi doline in vasi ali pa preizkusite svoje smucarske sposobnosti na Podkorenski progi, kjer najboljši smucarji tekmujejo, da bi osvojili svetovni pokal.

Ceprav sva Britanca, lahko trdiva, da kraje dobro poznava, saj sva napisala že tri vodica po hribih in gorah Slovenije, zato vam bova z veseljem predstavila znamenitosti in posebnosti v okolici.

Pohodniki v hribe in gorniki - poleti lahko tu najde primerno pot zase prav vsakdo: naj bo to sprošcen sprehod po dolini in obcudovanje alpskih rastlin, pohod na travnate vrhove Karavank ali doseganje skalnatih grebenov Julijskih Alp, kjer so poti dobro zavarovane.

Pozimi se v gore radi povzpnejo alpinisti, ki plezajo po ledenih slapovih, ali smucarji, ki se veselijo deviške beline hribov za turno smucanje. Nižje v dolini pa se lahko podate na raziskovalne poti prek polj in gozdov - s krpljami!

Ne pozabimo seveda na ene izmed lepših in najbolje urejenih prog za tek na smučeh po dolini, kjer se lahko preznojite na 40 km prog najrazlicnejših težavnosti.

Kolesarjenje: asfaltirana kolesarska pot od Mojstrane do Kranjske Gore in še dalje do Trbiža v Italiji vsako leto privabi številne družine. Proga je seveda idealna tudi za rolanje, saj je redno vzdrževana in varna. Ce želite bolj adrenalinsko rekreacijo na kolesu, pa boste uživali na raznovrstnih poteh po gozdovih in dolinah Vrat, Krme in Kota.

 

Tečaji Angleščine

Tecaji anglešcine z maternimi govorci

Nadgradite svoje znanje anglešcine z intenzivnim tecajem v Hiši ob potoku!

Justi je izkušena uciteljica anglešcine kot tujega jezika z vec kot 25 leti izkušenj s poucevanjem anglešcine. Anglešcino že od leta 2002 uci v slovenskih šolah - tako osnovnih kot srednjih. Ponuja individualne ure, ki so prilagojene vašim potrebam in stopnji znanja anglešcine, ucenje pa je lahko organizirano tudi v majhnih skupinah.

Govorite angleško ves cas svojega bivanja v Hiši ob potoku! Oba bova z veseljem na voljo za neformalno konverzacijo v anglešcini izven ur "pouka".

Združite ucenje anglešcine z rekreacijo in športnimi dejavnostmi na prostem. Pomagava vam lahko pri organizaciji pohodov, kolesarskih tur, smucanja in drugih dejavnosti v okolici, da boste kar najbolje izkoristili svoj cas v Mojstrani.

Pišite nama in skupaj bomo oblikovali vaše pocitnice!

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 44049226
  • Ime podjetja:
  • Poučevanje angleškega jezika, lektoriranje in sobodajalstvo, Justina Marie Carey s.p.
  • Občina:
  • Mojstrana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si