Ponovna povezava alternativno zdravljenje, Maja Satja Šest s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3993/alternativnozdravljenjemajasatjasestsp1-1477049584.jpg
Ponovna povezava alternativno zdravljenje, Maja Satja Šest s.p.
Ponovna povezava alternativno zdravljenje, Maja Satja Šest s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3993/alternativnozdravljenjemajasatjasestsp1-1477049584.jpg 0 05 0

Povprečno od 225 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maja Satja Šest (+)

Cesta Dolomitskega odreda 10c, Ljubljana 1000

051 346 912
maja.satja.6@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Ponovna povezava Alternativno zdravljenje, Maja Satja Šest s.p. iz Ljubljane se ukvarja z alternativnimi in holističnimi zdravstvenimi storitvami.

Ponovna povezava je proces, ki se ga izvede samo enkrat v življenju in vas poveže s prvotnim načrtom vašega pravega življenjskega namena ter vas pripelje do višje ravni delovanja z vašim celotnim potencialom, ki ga imate. Z drugimi besedami:

Pomaga vam usmeriti in pospešiti vašo življenjsko pot in smer, skozi to pot se boste močneje in globje povezovali s samim seboj in postali bolj uglašeni s svojo notranjostjo in vašim namenom bivanja na vseh ravneh.

 

Maja Šest

Po izobrazbi sem dipl. organizatorka v turizmu in psihodinamska psihoterapevtka.

Izobraževanje sem opravila osebno pri dr. Pearlu v sklopu prve generacije, ki je lahko pridobila uradni naziv temeljni izvajalec zdravljenja s ponovno povezavo ter certificirani praktik ponovne povezave, s čimer sem usposobljena tako za izvajanje zdravljenja kot tudi za enkraten proces Osebne ponovne povezave.

Spoznanje moči tega zdravljenja in ponoven stik z mojo življensko potjo, sta povzročila , da sem izbrala nov pristop celostnega zdravljenja oz. razvoja človeka.

Odkar sem izbrala to pot, vidim veliko pozitivnih sprememb, tako v mojem življenju kot življenju mojih strank.

 

Reconnective Healing

Reconnective Healing ® (Vračanje v ravnovesje s ponovno povezavo ) za ravnovesje in dobro počutje!

Gre za globalno priznano novo raven alternativnega zdravljenja, ki uporablja celovit spekter vibracijskih frekvenc s tako močjo, da omogoča spontana ozdravljenja. To lahko prinese vaše življenje nazaj v ravnovesje in omogoči celjenje na vseh ravneh -  telesno, duševno , čustveno in duhovno . Resničnost obstoja teh frekvenc se je jasno pokazala tako v praksi kot tudi v znanstvenih laboratorijih. Reconnective Healing je pogosto izkušnja, ki spreminja življenje!

 

Reconnection

Reconnection ® (Osebna ponovna povezava)  za pospešitev vaše življenske poti - da boste hitreje dostopali do več!

Ponovno povezavo ( Reconnection ®), se opravi le enkrat v življenju - le ta vas lahko uglasi na povsem nove  frekvence ( širokopasovnega spektra svetlobe, energije in informacij),  ki vam pomagajo narediti korak naprej na vaši življenjski poti. Ponovna povezava prinaša jasnost in vedno večkrat se boste  zavedli da se nahajate na pravem mestu ob pravem času. Stvari ter dogodki se enostavno »poklopijo« vse pade na svoje mesto kar omogoča, da  začnete živeti bolj polno v skladu z vašimi največjimi potenciali!

 

Cenik

 

Vir

Lokacije podjetja
Cesta Dolomitskega odreda 10c, Ljubljana 1000

PE VRHNIKA - Pod Hruševco 48c, Vrhnika 1360
  • Davčna številka:
  • 85668940
  • Ime podjetja:
  • Alternativno zdravljenje, Maja Satja Šest s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si