Počitniška hiša Sirarna Zadnji Vogel

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/422/pocitniska-hisa-sirarna-zadnji-vogel (3)-1457090921.jpg
Počitniška hiša Sirarna Zadnji Vogel
Počitniška hiša Sirarna Zadnji Vogel https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/422/pocitniska-hisa-sirarna-zadnji-vogel (3)-1457090921.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Ukanc 184, Ukanc 4265

04 5721728
040 226 257
info@zadnjivogel.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Koča Sirarna Zadnji Vogel, ki v poletnih mesecih še vedno služi svojemu prvotnemu namenu (pridelavi sira), je v času smučarske sezone na voljo za najem!! Nahaja se na mirni lokaciji na smučišču Vogel, tik ob progi Zadnji Vogel.

Počitniška hiša leži na planini Zadnji Vogel, od koder se razprostira čudovit panoramski pogled na Triglav in sosednje vrhove. V poletnem času zelena pokrajina navdušuje vse ljubitelje narave, ko zapade sneg, pa koča s svojo okolico predstavlja pravo zimsko idilo.

Tu se sprostite po celodnevnem vijuganju po belih strminah, hkrati pa se nadihate svežega zraka, saj vas obdajajo gozdovi in prelepi vrhovi Spodnjih Bohinjskih gora.

 

Ponudba:

Na priljubljenem slovenskem smučišču Vogel vam na mirni lokaciji nudimo možnost najema počitniške hiše za prijeten in udoben dopust, poln nepozabnih doživetij!

Sirarna Zadnji Vogel je kot nalašč za družinski oddih v naravi ali pa druženje s prijatelji oz. sodelavci. Prav tako je nadvse primerna za tiste, ki hočete aktivno preživeti svoj prosti čas. Je namreč odlična izhodiščna točka za vse planince, pohodnike, alpske in turne smučarje, deskarje, gorske kolesarje, jadralne padalce in še in še... Sirarna Zadnji Vogel za vse turiste in avanturiste;)

V času zimske sezone se koča oddaja kot celota, kar pomeni, da jo imate le zase! Gostom so v hiši na voljo 4 sobe in skupno 17 postelj.

Vse sobe so v prvem nadstropju:

  •  1 soba - 2 ležišči,
  •  1 soba - 3 ležišča,
  •  1 soba - 4 ležišča,
  • 1 soba - 8 ležišč.

V pritličju se nahaja kopalnica s tušem, wc, popolno opremljena kuhinja ter skupni prostor za 20 - 25 oseb. V hiši sta tudi tekoča voda in elektrika, da pa vam bo prijetno toplo, pa bo poskrbelo centralno ogrevanje.

 

Če vas zanimajo cene si jih poglejte tukaj.

 

 

 Vir

  • Davčna številka:
  • 11193948
  • Ime podjetja:
  • Agrarna skupnost Bohinjska Bistrica
  • Občina:
  • Bohinjska Bistrica

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si