Plastermont gradbeništvo, suhomontaža in slikopleskarstvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1442/plastermontgradbenistvo-1461219000.jpg
Plastermont gradbeništvo, suhomontaža in slikopleskarstvo
Plastermont gradbeništvo, suhomontaža in slikopleskarstvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1442/plastermontgradbenistvo-1461219000.jpg 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Litostrojska Cesta 44d, Ljubljana 1000, Slovenija

01 5135653
041 878 680
01 5135656
info@plastermont.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Plastermont, d.o.o., iz Ljubljane že deset let zagotavlja natančne slikopleskarske storitve in kakovostne storitve suhomontažne gradnje. V vašem bivalnem ali delovnem prostoru nudi hitro, čisto gradnjo predelnih sten, ometov, stropov in izdelavo suhih estrihov v vseh letnih časih. S suhogradnjo lahko hitro in enostavno uredite, preuredite ali izolirate prostore ter tako izboljšate njegovo funkcionalnost in kakovost bivanja/dela v njem. Vabimo vas, da nas kontaktirate oz. pošljite povpraševanje. »Izziv«, ki nam ga boste predstavili, si bomo ogledali na terenu, se z vami posvetovali, vam svetovali o možnih rešitvah in nato po vašem naročilu nato opravili delo kakovostno.

 

Suhomontažna gradnja

Suhomontažna gradnja je hitra, enostavna in vsestranska rešitev, če želite preurediti, izpopolniti ali obnoviti bivalni ali delovni prostor. Obsega vse vrste konstrukcij, kot so pregradne stene ter stenske in stropne obloge, ter izpolnjuje vse zahteve po požarni, zvočni, toplotni zaščiti in zaščiti proti vlagi. Delo lahko poteka praktično v vseh letnih časih, tovrstna gradnja pa omogoča hitro in čisto montažo, fleksibilnost pri oblikovanju prostora, vgradnjo inštalacije med votle dele stene ter minimalno statično obremenitev. V podjetju Plastermont nudimo vse vrste suhomontažnih sistemov z materiali, kot so Armstrong, Knauf in Rigips.

 

Slikopleskarstvo

Nudimo strokovno in kakovostno pleskanje industrijskih obratov, poslovnih in stanovanjskih prostorov. Prostore si na terenu najprej ogledamo, se z vami posvetujemo, vam svetujemo ter nato po vašem naročilu opravimo natančno delo. To zajema beljenje oz. barvanje sten, stropov, oken in ograj, odstranitev starih ometov in tapet, bandažiranje knauf sten in stropov ter barvanje napuščev.

Tovrstna dela prepustite strokovnjakom. V Plastermontu jih bomo opravili hitro, natančno, kakovostno in vam svetovali. Izbira je pomembna, in ne le pri selekciji materialov. Tudi barve denimo vplivajo na naše razpoloženje in delovno aktivnost.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 44564368
  • Ime podjetja:
  • Plastermont, gradbeništvo in trgovina, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 88

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si