Pasji howtel Kanina

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/926/pasji_howtel_kanina-1460015933.jpg
Pasji howtel Kanina
Pasji howtel Kanina https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/926/pasji_howtel_kanina-1460015933.jpg 0 05 0

Povprečno od 230 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Walter Zakrajšek (+)

Sv. Duh 272, Škofja Loka 4220, Slovenija

04 5151555
051 244 244
walter@kanina.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kanina Howtel, Boutique, Šolo in SPA za pse smo postavili za pse in Vas lastnika psa.  Z nasveti vam priskočimo na pomoč že ko se odločate kakšno pasmo izbrati. S šolanjem pričnemo že pri osmih tednih starosti in vas spremljamo vse do cilja, ki ste si ga zastavili. Oprema za nego in vzgojo, hrana in ostali pripomočki so vam vedno na voljo v spletni trgovini. Urejenost kosmatinca je pravtako pomembna. V naboru SPA storitev najdete vse od striženja, trimanja in urejanja pričeske, do terapevtskih SPA storitev za tiste, ki imajo kake težave.  Prvi v Sloveniji smo v Howtelu na menu uvrstili BARF (presno hrano za pse). 


Howtel

Howtel Kanina je najprijaznejši in daleč najbolj udoben hotel za pse. Veste zakaj?

Ko se prvič odločite, da nam boste zaupali svojega ljubljenčka, vas bomo povprašali o vsaki podrobnosti, ki bi lahko prispevala k njegovemu dobremu počutju. Kakšna je prava mera aktivnosti in počitka, kakšno prehranjevanje mu ustreza in v kakšni družbi se najbolje počuti. Enako skrbni smo pri udobju.

Howtel Kanina je eden redkih pasjih hotelov, kjer gostje bivajo v prijetnih in toplih notranjih prostorih, kjer jim nudimo kar najvišjo stopnjo udobja.

Trudimo se, da se vsak naš gost v howtelu počuti kot doma. In verjamemo, da smo pri tem uspešni.

Sicer pa... kaj vam že skuša povedati vaš ljubljenček vsakič, ko ga želite samega pustiti doma?

How, how.... howtel? Morda je čas, da mu prisluhnete.


Že v osnovni ponudbi bodo vašega psa razveseljevali:

 • trije sprehodi v naravi,
 • počitek dopoldan in popoldan,
 • igre v skupini,
 • česanje in krtačenje,
 • dva obroka hrane (prvi zjutraj, drugi zvečer),
 • nočno spanje (za goste, ki so z nami cel dan).

 

Howtel Kanina je prvi v Sloveniji svojim gostom ponudil BARFpresno hrano za pse. Naši gostje, po predhodnem dogovoru z lastniki, brez doplačila uživajo v obrokih, pripravljenih po recepturah naših kolegov iz ZDA. Preizkušena formula je v ZDA osnova za pripravo BARF hrane že več kot 30 let. Za gosta z alergijo, prekomerno težo ali kako drugo težavo, bomo sestavo hrane prilagodili tako, da bo zanj primerna.

Za zdravstveno oskrbo skrbijo Veterinarska klinika Trstenjak in Zajc, Klinika Loka, Klinika Tristokosmatih, Veterinarstvo Tenetiše oz. na vašo željo klinika, ki jo obiskuje vaš pes.

 

Cenik

POLNI PENZION   

 • Nočitev - 24€
 • 10 nočitev ali več (cena na noč) - 20€
 • 2 psa iz iste družine (cena za enega psa) - 18€

 

POLPENZION   

 • Dnevna oskrba med 8.00 in 20.00 - 18€
 • Paket 10ih (cena na dan) - 16€
 • 2 psa iz iste družine (cena za enega psa) - 16€
 • Doplačilo za mladička do 12 mesecev (na dan) - 6€
 • Dajanje zdravil - 2€
 • Doplačilo za BARF obrok (cena za obrok) - 2-5€

 

Pasja šola

Cilj našega dela je povezati psa in človeka tako, da je njuno sobivanje v veselje obema.

Različnim skupinam se lahko priključite kadarkoli. Delo poteka kontinuirano in glede na napredek se pridružite tisti skupini, ki ima podoben nivo znanja.

Želena vedenja dosežemo s pohvalo. Verjamemo, da je pozitivna motivacija tista, ki prinese rezultat, hkrati pa vodnika in psa zbliža v vsakdanjem življenju. Kot pripomoček pri učenju lahko tisti, ki želijo, pri delu uporabljajo tudi kliker.

Delo poteka v manjših skupinah 3-5 tečajnikov.

 

Nega psov

Tečaj trimanja

Trimanje je proces odstranjevanja odmrle dlake iz kožuha s katerim omogočimo rast novim dlakam. Opravlja se s pomočjo različnih trimerjev ali pa kar s prsti.

Trimanje je pravilen način odstranjevanja dlake pri večini terierjev. Če trimamo pravilno, je ta način odstranjevanja dlake za psa neboleč. Za nekatere pse bi lahko rekli, da jim trimanje celo godi.


Naučili se boste:

 • vzdrževanja resaste dlake s trimanjem,
 • kako izboljšati kakovost dlake,
 • vse o trimerjih,
 • primernih tehnik trimanja glede na vrsto dlake,
 • nega po trimanju in vzdrževanje kožuha.

 

SPA

Trimanje

To je proces odstranjevanja odmrle dlake iz kožuha, s katerim omogočimo rast novim dlakam. Opravlja se s pomočjo različnih trimerjev ali pa kar s prsti. Trimanje je pravilen način odstranjevanja dlake pri večini terierjev. Če trimamo pravilno, je ta način odstranjevanja dlake za psa neboleč. Za nekatere pse bi lahko rekli, da jim trimanje celo godi.


Striženje

Če želite, da je vaš ljubljenček urejen še bolj, kot si to želi sam, mu po dogovoru skrajšamo dlako in ga počešemo. Ko se boste sproščeni vrnili z dopusta, se ne čudite, če bo imel bolj urejeno frizuro kot vi.

Cena friziranja je odvisna od pasme oz. želene končne oblike kožuha.

Kopanje: V howtelu imamo dve kopalnici. V eni kopamo manjše kužke, druga pa je namenjena tudi največjim gostom. Vašega kosmatinca okopamo s šamponom in preparati znane profesionalne blagovne znamke Chris Christensen. Sijajno, kajne?

Cena kopanje je odvisna od velikosti psa in preparatov, ki ji pri tem uporabimo.


Čiščenje ušes

Ušesa očistimo s posebno temu namenjeno tekočino in z vatiranimi paličicami. Po želji iz ušes odstranimo tudi odvečno dlako. Če vas pes ne posluša najbolj, zagotavljamo, da vas bo vsaj dobro slišal.


Striženje nohtov

Nohte postrižemo in pobrusimo ostre robove. Problematičnih nohtov ne strižemo, ampah jih le obrusimo s pilico. Da vaš ljubljenček ne bo od veselja obrusil vas, ko se boste vrnili ponj.

Vse naštete storitve nudimo tudi za pse, ki niso gostje howtela.


Terapija z infrardečimi žarki

Infrardeča kabina deluje na principu infrardečih žarkov, ki z energijo prodirajo v tkivo. Takšna terapija deluje globinsko in je zato mnogo bolj učinkovita. Temperatura v infrardeči kabini se giblje nekje med 30 in 36 stopinjami Celzija. Dva ventilatorja pa skrbita za prezračevanje. Infrardeče obsevanje se uporablja tudi za zdravljenje zvinov, izpahov, poškodb mišic, artritisa, bolečin v mišicah itd. Infrardečo kabino uporabljamo tudi za sušenje. Dlaka po sušenju v infrardeči kabini je gladka in sijoča. Šušenje dlake v infrardeči kabini je manj agresivno od sušenja s fenom.


Spletna trgovina

Vir

 • Davčna številka:
 • 59860049
 • Ime podjetja:
 • Pasji hotel Kanina, Walter Zakrajšek, s.p.
 • Občina:
 • Škofja Loka
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si