Otofit, osebno trenerstvo, Luka Otoničar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2405/otofitosebnotrenerstvolukaotonicarsp5-1465548412.jpg
Otofit, osebno trenerstvo, Luka Otoničar s.p.
Otofit, osebno trenerstvo, Luka Otoničar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2405/otofitosebnotrenerstvolukaotonicarsp5-1465548412.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Luka Otoničar (+)

Dolenja vas 49, Cerknica 1380, Slovenija

041 942 216
luka@otofit.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Luka Otoničar, diplomant kineziologije na Fakulteti za šport. V letih študija sem pridobil veliko teoretičnih in praktičnih znanj s področja gibanja in delovanja človeškega telesa. Med drugim tudi znanja s področja kondicijske priprave, prehrane in rehabilitacije po poškodbi. Pridobljeno znanje bi rad uporabil za pomoč ljudem, ki potrebujejo vodenje ali zgolj informacije o zdravem življenjskem slogu, okrevajo po poškodbi/bolezni ali potrebujejo kakršnokoli drugo pomoč, ki jim jo lahko s svojim znanjem ponudim.

 

od 0 do fit

Program od 0 do fit je pripravljen za vse, ki želite celostno pristopiti k zdravemu življenjskemu slogu. Namenjen je tako začetnikom, ki zaradi pomanjkanja časa, ali morja različnih informacij niste prepričani, kje in kako začeti, kot tudi vsem, ki ste že zavezani zdravemu življenju in bi radi svoje znanje ter vsakdanje aktivnosti še nadgradili. Sestavljen je iz treh sklopov, ki vsak po sebi pokrivajo pomembno področje zdravega vsakdana, združeno pa predstavljajo temelj aktivnega življenjskega sloga in dobrega počutja.

 

Gibanje

Podlaga za kakršnekoli vsakodnevne aktivnosti ali vadbo, je dobra gibalna pripravljenost posameznika. Zato je prvi korak programa od 0 do fit spoznavanje vaših gibalnih sposobnosti. To predstavlja sklop vaj, ki temeljijo na ravnotežju, gibljivosti, stabilizaciji in koordinaciji pri osnovnih gibanjih in s katerimi na enostaven način ocenimo vaše gibanje. To nam pomaga odkriti morebitna področja, ki zaradi najrazličnejših pomanjkljivosti ali asimetrij potrebujejo vašo pozornost. Tem področjem se posvetimo s prilagojenimi vajami in nasveti, ter tako postavimo zdrave temelje za nadaljnje aktivnosti. Zanemarjanje pomanjkljivosti v gibanju bi namreč lahko pripeljalo do nevšečnosti tako v vsakdanjem življenju kot v vadbenem procesu.

 

Vadba

Drugo področje programa od 0 do fit je vadba. Izguba maščobe, pridobivanje moči, oblikovanje in obvladovanje telesa, razvijanje vzdržljivosti ali samo vzdrževanje trenutne telesne pripravljenosti, predpogoj za kakršnokoli vadbo so jasno postavljeni cilji. Le te lahko oblikujete sami, ali z našo pomočjo. Na podlagi vaših ciljev, razpoložljivosti in življenjskega sloga sestavimo program vadbe, prilagojen samo vam ter vam z nasveti pomagamo do pravilne izvedbe. Za vas pa pripravimo tudi napotke, ki vam bodo koristili pri samostojnem planiranju in izvajanju kakovostne vadbe, kar je naš osnovni cilj.

 

Prehrana

Zadnje, a zato nič manj pomembno, področje je prehrana. Pravilna prehrana je pogoj za dobro počutje in zadostno raven energije tako pri vsakdanjih aktivnostih kot pri vadbi, kjer največkrat predstavlja odločilno razliko do doseganja ciljev. Zato je ključno, da na podlagi zastavljenih ciljev načrtujete tudi jedilnik. Vendar je prepričanje, da se je treba za najboljše učinke striktno držati “pravilne prehrane”, napačno. Program od 0 do fit vključuje nasvete glede živil, prehrane in prehranskih navad, ki vam bodo pomagali vaš jedilnik približati smernicam zdrave prehrane in vas hkrati pripravili na samostojno oblikovanje kakovostnih obrokov. V kolikor za to nimate časa pa vam ciljno usmerjen jedilnik po vašem okusu sestavimo v celoti.

 

Cenik

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 57659249
  • Ime podjetja:
  • Otofit, osebno trenerstvo, Luka Otoničar s.p.
  • Občina:
  • Cerknica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si