Okovje, podjetje za izdelavo procesne opreme in trgovino

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1103/okovje-podjetje-za-izdelavo-procesne-opreme-in-trgovino (1)-1459510387.png
Okovje, podjetje za izdelavo procesne opreme in trgovino
Okovje, podjetje za izdelavo procesne opreme in trgovino https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1103/okovje-podjetje-za-izdelavo-procesne-opreme-in-trgovino (1)-1459510387.png 5 05 1

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Prezrenje 5, Podnart 4244, Slovenija

04 5373100
041 528 258
04 5331633
okovje@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Okovje d.o.o. je podjetje z družinsko tradicijo ustanovljeno leta 1931, ki je pred vojno zaposlovalo 60 ljudi. Prvi proizvodni program podjetja sta bili pohištveno okovje in smučarske vezi. Po končani vojni je podjetje ponovno začelo obratovati kot delavnica. Kmalu po osamosvojitvi Slovenije leta 1992 je podjetje, ki se je ponovno preimenovalo v Okovje, prešlo v roke mlajši generaciji in s tem se je začelo obdobje intenzivnega vlaganja v tržne raziskave, modernizacijo proizvodnje in v razvoj povsem novih in inovativnih izdelkov, predvsem z izdelavo procesne opreme za prehrambno in farmacevtsko industrijo.

Z novim lastnikom, ki je bil leta 2002 med najuspešnejšimi podjetniki leta je prišlo do zahtev za postavitvijo povsem nove strategije. Industrijski pralni stroji, sušilne linije, zalogovniki, dvigala ter drugi namenski stroji se izdelujejo z lastno tehnologijo ter so unikatni sezonski izdelki oblikovani po naročilu, prav tako pa postavlja in izdeluje linije za polnjenje pločevink v serijski proizvodnji. Iz osnovnih delov za proces pakiranja je podjetje razvilo sistem, ki omogoča izdelavo kompletne linije za pakiranje pločevink. Prav tako podjetje ponuja dodatne storitve kot so vzdževanje in montaža strojev in naprav v procesni industriji.

 

Storitve

 


Zastopstvo

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 30839513
 • Ime podjetja:
 • Okovje, podjetje za izdelavo procesne opreme in trgovino, d.o.o.
 • Občina:
 • Podnart
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Izjemno kvalitetni izdelki po ugodnih cenah! Priporočamo.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si