Obnova - gradbeništvo, Simona Debetić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2195/gradbenistvosimonadebeticsp8-1464705357.jpg
Obnova - gradbeništvo, Simona Debetić s.p.
Obnova - gradbeništvo, Simona Debetić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2195/gradbenistvosimonadebeticsp8-1464705357.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Simona Debetić (+)

Pri viaduktu 2, Ruše 2342, Slovenija

068 166405
simonadebeticm@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Obnova - gradbeništvo, Simona Debetić s.p. se ukvarja prenavljanjem stavb.

Gradbeništvo je osnovna dejavnost podjetja. Nudimo obnovo stanovanjskih in poslovnih objektov. Vedno smo na voljo za svetovanje.

Prednost našega podjetja je zagotovo v tem, da vam lahko ponudimo vse od A do Ž v gradbeništvu.  Od svetovanja, ideje, projektne dokumentacije, gradbenega dovoljenja, nadzora gradnje, ureditev terena za gradnjo (utrditev terena, gradnja temeljev), vsa gradbena dela, zidarska dela, do ureditve okolice hiše ter dvorišča.

Smo sodobno gradbeno podjetje, naš strojni park in prevozi omogočajo neodvisnost od podizvajalcev. Z znanjem, usposobljenostjo in izkušnjami je naš cilj ponuditi vam natančne in kakovostne storitve.

 

Prenova notranjosti

Prenova posameznih prostorov ni le pleskanje sten in premikanje pohištva. Posamezni prostori so običajno razporejeni v odvisnosti od časa, v katerem je bil objekt zgrajen. Novejši trendi narekujejo združenje kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Takšen način razporeditve prostorov ima pozitivni vpliv, da družina preživi več časa skupaj. Kadar pa imajo različni člani družine svoje obiske, je lahko pomanjkanje zasebnosti moteče. Poleg drugačne razporeditve prostorov, posegamo tudi v inštalacije. Razlog za menjavo napeljave je najpogosteje v njeni starosti, drugi razlog je v spremembi prostorov. Ne smemo pa pozabiti tudi na ustrezno vzdrževanje materialov, ki so vgrajeni v notranjosti (talne obloge, pohištvo, …), šele z ustreznim vzdrževanjem bodo dosegli ali presegli pričakovano življenjsko starost.

 

Pleskanje

Pleskamo stanovanja. Pri pleskanju uporabljamo navadne disperzijske barve, lateks barve, ki so primerne za družine z majhnimi otroki, saj se z lahkoto čistijo, antimikrobne barve, bio barve in antinikotinske barve.

  • Davčna številka:
  • 61213870
  • Ime podjetja:
  • Obnova - gradbeništvo, Simona Debetić s.p.
  • Občina:
  • Ruše
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si