Nemška šola, izobraževanje s področja nemškega in angleškega jezika

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2277/nemskasola-1464954014.jpg
Nemška šola, izobraževanje s področja nemškega in angleškega jezika
Nemška šola, izobraževanje s področja nemškega in angleškega jezika https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2277/nemskasola-1464954014.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mirjana Rakitovac (+)

Žeje 20, Žeje 4203, Slovenija

031 392 813
mirjana.rakitovac@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Nemška šola, mag. Mirjana Rakitovac s.p., ponuja svetovanje in prevajanje ter izobraževanje s področja nemškega in angleškega jezika.

Skupinski in individualni jezikovni tečaji ter SKYPE učenje na daljavo, konverzacija, osvežitveni tečaji, strokovna terminologija, A1, A2, B1, B2 ter C1.

Učenje tujih naj bo zabavno in sproščujoče.

 

Prevod v nemščino ali iz nemščine vedno opravi materni govorec ciljnega jezika z diplomo. Vsak prevod v nemščino in iz nemščine, ki nam ga boste zaupali, bomo lektorirali brezplačno.

 

Pri prevajanju vedno stremimo k temu, da prevodi ustrezajo duhu jezika, iz katerega so prevedeni, ter tako ohranijo smisel izvornega besedila, a ga kljub temu prilagodimo kulturnim značilnostim ciljnega okolja in namenu prevedenega besedila.

Pri posebno zahtevnih strokovnih besedilih se pri prevajanju posvetujemo s strokovnjaki tistega področja in tako zagotovimo tudi terminološko ustreznost prevoda.

Če stranka želi sodelovati pri upoštevanju področne terminologije in oblikovanju jezikovnega sloga, smo seveda vedno na voljo za sodelovanje in pogovor.

  • Davčna številka:
  • 65722396
  • Ime podjetja:
  • Nemška šola, izobraževanje s področja nemškega in angleškega jezika, svetovanje in prevajanje, mag. Mirjana Rakitovac s.p.
  • Občina:
  • Naklo
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si