Murident zobna ambulanta

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/919/murident-zobna-ambulanta(1)-1458742546.jpg
Murident zobna ambulanta
Murident zobna ambulanta https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/919/murident-zobna-ambulanta(1)-1458742546.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Barbara Verderber (+)

Malgajeva ulica 7, Ljubljana 1000, Slovenija

01 4305159
051 654 150
barbara@murident.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Murident zobna ambulanta se nahaja v Ljubljani, kjer vam uredijo zobne vsadke, estetsko zobozdravstvo in odpravijo ostale težave povezane z zobmi.

Zavedamo se, da so vaši stalni zobje enkratni in dragoceni, zato je nujno, da jih obravnava strokovno podkovan zobozdravnik.

Samoplačniška ordinacija Murident se nahaja v spodnji Šiški, na Malgajevi 7, v novem stanovanjskem kompleksu. Nahajamo se takoj v pritličju, zato nas boste z lahkoto našli. Ordinacijo smo za vas opremili z udobnimi sedeži, da se boste počutili prijetno kot doma.

Vodja ambulante, kjer se pretežno ukvarjamo z estetskim zobozdravstvom, je dr. Barbara Verderber, ki ima bogate izkušnje z zobozdravstvenimi storitvami.V ordinaciji uporabljamo zelo oseben pristop, ker se želimo vsaki stranki resnično posvetiti. Individualen pristop nadgradimo z najnovejšo tehnologijo, kar za vas pomeni nadpovprečno storitev ob sprejemljivi ceni.

 

Storitve

Brezbolečinsko, učinkovito in nežno

V naši ambulanti uporabljamo diodni laser z valovno dolžino 810 nm (nanometer). Prednost laserja je širok spekter uporabe in minimalno invazivni posegi.

 

Pregled za karies, zobni kamen, zobne obloge in druge težave

Ko pacient prvič pride v zobno ambulanto je pomembno, da se mu natančno posvetimo  in naredimo natančen pregled zobovja ter vseh obzobnih tkiv, za glavne težave kot sta karies in zobni kamen ter druge bolezni.

 

Estetsko zobozdravstvo: restavracije, inlayi, onlayi, zobne luske

Pri estetskih posegih je zelo pomembno, da harmonično združimo estetiko in funkcionalnost. Le tako smo profesionalno opravili svoje delo in  stranki pričarali skladen nasmeh.

 

Implantati – zobni vsadki

Implantati ali zobni vsadki so v sodobnem zobozdravstvu zelo uspešen medicinski poseg, s katerim vam lahko nadomestimo enega ali več zob.

 

Zobni mostiček

Če vam v zobnem loku manjka eden ali več zob, lahko vrzel, ki je nastala, premostimo s zobnim oziroma protetičnim mostičkom.

 

Zobna proteza in kombinirana zobna protetika

Zobno protezo vam oblikujemo tako, da vam bo nadomestila manjkajoče zobe in manjkajočo dlesen. Imeli boste naravni videz z protezo, ki je enostavno snemljiva in enostavna za čiščenje.

 

Zobne prevleke

V kolikor vaše zobe prizadene zobna gniloba ali karies, je potrebno vse kariozne mase odstraniti in nastali defekt nadomestiti z ustreznim umetnim materialom, ki je odvisen od vaših želja in potreb.

 

Plombiranje zob v estetskem zobozdravstvu

Že dolgo so minili časi, ko smo manjkajoče zobno tkivo nadomeščali z amalgamskimi zalivkami. Take restavracije so v nasprotju z vidiki estetskega zobozdravstva in po nekaterih raziskavah škodljive zdravju.

 

Zalivanje zob ob nastanku kariesa

Najbolj grozeča nevarnost otroškim zobem je  zobna gniloba ali karies. Najbolj učinkovito ga poleg preventive preprečujemo z zalivanjem fisur.

 

Zdravljenje vnetja dlesni

Kadar imate krvaveče dlesni, morate to vzeti resno, obiskati izbranega zobozdravnika in ugotoviti vzrok. Imejte v mislih, da krvaveče dlesni pogosto prva stopnica do težjih oblik parodontalnih bolezni.

 

Endodontija – zdravljenje koreninskih kanalov

Sodobni pristopi v stomatologiji omogočajo, da pacienti ohranjate svoje zobe v visoko starost. Pomemben je natančen potek zdravljenja.

 

Prednosti

Imamo dovolj časa za individualno in celostno oskrbo pacienta s sodobno opremo in najkvalitetnejšimi materiali.

Če spadate med tiste , ki se boje zobozdravnika in bolečih posegov, naj bo vaš strah odveč!

Z nežnim in skrbnim delom in s pogovorom o nameravanem posegu bomo premagali marsikatero oviro , z uporabo anestetika pa tudi marsikatero nepotrebno bolečino.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
14:00 - 19:00
Torek
08:00 - 14:00
Sreda
08:00 - 14:00
Četrtek
14:00 - 19:00
Petek
08:00 - 12:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
 • Davčna številka:
 • 67493483
 • Ime podjetja:
 • Murident zobna ambulanta d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Italijanščina
 • Z vami že:
 • 86

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si