Mini hotel

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1743/minihotel29-1462540160.jpg
Mini hotel
Mini hotel https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1743/minihotel29-1462540160.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Vincarje 47, Vincarje 4220, Slovenija

04 51 50 540
040 204 625
metka@minihotel.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vabimo vas v Vincarje, naselje na obrobju tisočletnega mesta Škofja Loka, kjer vas, obkrožen s travniki in gozdovi, pričakuje Mini Hotel. Primeren je tako za poslovne goste kot tudi za družine in posameznike.

Le korak stran od mestnega vrveža je gostom na voljo osem sodobno opremljenih sob in prostoren apartma. Stene krasijo slike s podobami Škofje Loke, delo umetnika Marka Jezernika. Prebudite se ob ptičjem žvrgolenju, z malo sreče pa lahko uzrete tudi gozdne živali na jutranji paši.

Najamete lahko tudi manjšo sejno sobo. Poleg nastanitve nudimo možnost igranja tenisa in squasha. Na terasi hotela se lahko ob kozarcu pijače predate užitkom, ki jih nudijo mir, svež zrak in čudovit razgled na Karavanke in Kamniško-Savinjske Alpe.

Sobe:

Na voljo so vam:

 • 3 sobe za 1 ali 2 osebi,
 • 2 sobi za 1 do 3 osebe,
 • 3 sobe za 1 do 4 osebe.

Vse sobe imajo prostorno kopalnico (WC, tuš kabina, sušilec za lase), LCD televizor, direktno telefonsko linijo in brezplačni brezžični dostop do interneta. Sobe so nekadilske. Živali niso dovoljene. Nudimo pijačo iz skupnega mini bara. Operemo in polikamo vaše perilo. Zagotovljeno je veliko parkirišče ter prostor za shranjevanje koles in pripravo smuči. Prihod v sobe je po 12. uri, zapustiti pa jih morate do 10. ure.

 

Apartma:

Apartma sprejme do šest oseb. Ima spalni del, sodobno opremljeno kuhinjo z jedilnico in balkon.

 

Aktivnosti:

Tenis:

Dve teniški igrišči s peščeno podlago sta odprti od aprila do oktobra. Možno je tudi igranje v večernih urah pod reflektorji. Nudimo brezplačno izposojo loparjev in košare z žogicami. Organiziramo turnirje s pikniki ter športne dneve za osnovne in srednje šole.

Squash:

Na dveh igriščih lahko igrate od ponedeljka do petka od 9. do 22. ure, ob sobotah od 16. do 21. ure, ob nedeljah pa od 9. do 12. ure ter od 16. do 21. ure, po predhodni rezervaciji na telefonski številki 04 51-50-540 in 040 204-625. Organiziramo tečaje, turnirje ter športne dneve za osnovne in srednje šole. Nudimo izposojo in nakup loparjev in žogic.

Namizni tenis:

Mizo in opremo za namizni tenis lahko najamete v času obratovanja squash igrišč po ceniku za igranje v dvorani.

Ostale aktivnosti:

Poleg igrišč za squash in tenis sta na voljo tudi zunanji igrišči za badminton. Manjše ekipe se lahko pomerijo v mini nogometu na travi in košarki, medtem ko bodo otroci uživali v hiški in na igralih.

Peš ali s pri nas izposojenim kolesom se lahko odpravite do 800 metrov oddaljenega starega dela mesta, si ogledate znamenitosti ali pa se podate na katero od številnih tematskih poti. Škofja Loka je odlično izhodišče za enodnevne izlete po Sloveniji. Pomagamo vas oskrbeti z informacijami za obisk Ljubljane, Bleda, Bohinja, doline Soče, Logarske doline ter slovenske obale.

 

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 30902347
 • Ime podjetja:
 • Mini hotel gostinstvo in turizem, d.o.o.
 • Občina:
 • Škofja Loka
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si