MINDy izobraževanje in prevajanje, Matjaž Jeznik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2849/mindyizobrazevanjeinprevajanjematjazjezniksp2-1467731433.jpg
MINDy izobraževanje in prevajanje, Matjaž Jeznik s.p.
MINDy izobraževanje in prevajanje, Matjaž Jeznik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2849/mindyizobrazevanjeinprevajanjematjazjezniksp2-1467731433.jpg 0 05 0

Povprečno od 18 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Jeznik (+)

Pohorska cesta 101, Vuzenica 2367, Slovenija

02 8764672
041578454
matjaz.jeznik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

MINDy izobraževanje in prevajanje

Iščete dobre učitelje? Se vam zdi, da bi svoje znanje radi izboljšali? Bi radi obnovili že pozabljeno snov? Vam delovne obveznosti ne dopuščajo udeležbo na tečaju tujega jezika ob določenem terminu? Znanje tujega jezika je danes več kot samo nujnost in ravno tega se pri podjetju MINDy dobro zavedamo. Sproščen pristop, strokovna usposobljenost in izkušnje s poučevanjem vam zagotavljajo hitro in dobro učenje tujega jezika

Potrebujete kakovosten prevod v čim krajšem roku? Vas skrbi visoka cena končnega izdelka? Kot pri vseh storitvah tudi pri prevajanju zagotavljamo najvišjo kakovost opravljenega dela. Ob prejemu izvirnika vam lahko tudi pripravimo predračun – brez neprijetnih presenečenj, ko prejmete račun za končni prevod.

 

Učinkovite in sproščene ure individualnega pouka

Naša prednost je prilagodljivost. Prilagodimo se vašemu času, vašemu znanju in vašim potrebam. Ure potekajo v sproščenem ozračju v prostoru, kjer se počutite najbolje.

 

Hiter, pravočasen in natančen prevod

Naročniki nam zaupajo svoje dokumente ravno zaradi zanesljivosti in profesionalnega odnosa. Naročilo opravimo v dogovorjenem roku in poskrbimo,da vsebina vaših dokumentov ostane zaupna in varna.

Pri prevajanju poslovnih in strokovnih besedil smo še posebno skrbni in natančni, ob prevzemu besedila pa vam tudi ustrezno svetujemo.

 

Izobraževanje

Obvladovanje enega ali več tujih jezikov prinaša kar nekaj prednosti. V prvi vrsti gre za osebnostno napredovanje, ki krepi samozavest.  

Znanje tujih jezikov tudi bistveno izboljša vaše možnosti na trgu delovne sile: ne le da si boste veliko lažje poiskali delovno mesto, ki bo ustrezalo vašim željam, ampak bo tudi vaša vrednost na trgu delovne sile tudi veliko večja.

Pouk poteka predvsem v individualni obliki, v okolju, ki je vam domače in kjer se dobro počutite. Stopnje segajo vse od osnovnih, prvih korakov v tujem jeziku pa vse do najvišjih stopenj konverzacije.

Kot novost vam ponujamo tudi učenje jezika s pomočjo najnovejših tehnologij. Dobro poznani in razširjeni programi za internetno komunikacijo pri tem načinu pomagajo pri premagovanju večjih razdalj in so predvsem izjemno praktična orodja, ko ste vezani na delo ali se preprosto ne morete udeležiti pouka na dogovorjeni lokaciji. S predhodnim dogovorom s predavateljem lahko uro pouka opravite kar preko povezave, ki omogoča prenos zvoka in slike.

 

Ostala ponudba:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 54484464
  • Ime podjetja:
  • MINDy izobraževanje in prevajanje, Matjaž Jeznik s.p.
  • Občina:
  • Vuzenica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 85

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si