Mimetik design, tekstilno in grafično oblikovanje, Brigita Vehar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4001/mimetikdesigntekstilnoingraficnooblikovanjebrigitaveharsp17-1477300240.jpg
Mimetik design, tekstilno in grafično oblikovanje, Brigita Vehar s.p.
Mimetik design, tekstilno in grafično oblikovanje, Brigita Vehar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4001/mimetikdesigntekstilnoingraficnooblikovanjebrigitaveharsp17-1477300240.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Brigita Vehar (+)

Hotedršica 76, Hotedršica 1372, Slovenija

041 819 830
brigita.vehar@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ime za podjetje Mimetik-design, je nastalo iz besede mimetičen,  ki izhaja iz besede mimesis.

Začelo se je s svinčnikom in listom papirja. Kakšna umetnina pa je pristala tudi na steni dnevne sobe ali hodnika. Nadaljevalo se je z voščenkami, tempera barvicami in risalnim listom.

Skiciranje na robove zvezkov skozi osnovno in srednjo šolo je bilo nekaj samoumevnega. In končno ... Srečanje z medijem, ki dopušča nadgradnjo - računalnik in računalniški programi.

Še vedno se poslužujem svinčnika in papirja, le da sedaj svoje podobe prenesem v virtualno območje ter pustim domišljiji prosto pot.

 

Storitve

 

Knjige

Knjige so od nekdaj vir navdiha. Do sedaj je izšla ena zgodbica in kmalu se ji bo pridružila še ena kuharica. Knjige lahko naročite na spletni strani: www.morfem.si

 

Poslovna darila

Za vse izdelke vam izdelamo grafično podobo, poskrbimo da jih ustrezno potiskajo ter da jih pravočasno dobite na vaš naslov.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 88825272
  • Ime podjetja:
  • Mimetik design, tekstilno in grafično oblikovanje, Brigita Vehar s.p.
  • Občina:
  • Hotedršica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si