• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Mavrična energija, bioterapija in masaže, Vanja Fajmut s.p.

Mavrična energija, bioterapija in masaže, Vanja Fajmut s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5619/mavricnaenergijabioterapijainmasazevanjafajmutsp-1493195201.jpg
Mavrična energija, bioterapija in masaže, Vanja Fajmut s.p.
Mavrična energija, bioterapija in masaže, Vanja Fajmut s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5619/mavricnaenergijabioterapijainmasazevanjafajmutsp-1493195201.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vanja Fajmut (+)

Tolsti vrh pri Ravnah na Koroškem 125, Ravne na Koroškem 2390, Slovenija

041 797 556
info@mavricna-energija.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mavrična energija…skupek vsega znanja, skupek vseh čudovitih energij…moja želja vse prejeto predajati, s tem pomagati in osrečevati vse tiste, ki si to želijo, potrebujejo, ali zgolj iščejo usmeritve, kakor sem jih nekoč jaz. Preko čudovitih učiteljev sem se spoznala z presenetljivimi terapijami, katere pomagajo ozdraviti ali omiliti naše fizične, čustvene ali mentalne ranice in rane, katere so nastale bodisi zaradi nas samih ali zaradi »pomoči« drugih, katerim smo to dopustili…vse te tehnike so mi spremenile življenje in mi odprle nova vrata…vrata nove resničnosti, novih energij in spoznanj…


Sem Vanja Fajmut in če imate težave z zdravjem, če ste pod stresom, če si preprosto želite čas zase, za svoje telo in dušo, sem pravi naslov za vas.


Bioterapija

Cilj metode je zmanjšanje ali popolnoma odstranjevanje zdravstvenih težav, s poudarkom, da se poskuša rešiti primarni vzrok težave.

Človeško telo je sestavljeno iz fizičnega in energijskega dela. Bolezni ali bolezenska stanja najprej nastanejo na energijskem delu, nato se realizirajo na fizičnem. Nemogoče je, da smo bolni na fizični ravni, na energijske, pa ne. Naša aura, naše biopolje je preslikava našega fizičnega telesa, le v drugi dimenziji.

Novo! Magnezijeva masaža

Magnezijeva masaža je klasična masaža, z vtiranjem magnezijevega gela, kar imenujemo čezkožno (transdermalno) vnašanje magnezija v telo.

Zakaj magnezij?

Magnezij je bistven element, ki je pri človeku ključen za več kot 350 fizioloških procesov. Ni torej presenetljivo, da povezujemo nezadosten vnos magnezija z različnimi škodljivimi učinki na zdravje, vključno z nastankom kardiovaskularnih obolenj, visokega krvnega pritiska, diabetesa in glavobola.

Magnezij je pomemben za kostno rast in ima pomembno vlogo pri športnih dosežkih.


Storitve


Sakralna terapija

Kranio sakralna terapija je nežna manualna tehnika, s katero dosežemo podporo notranjim zdravilnim virom posameznika. Funkcije različnih sistemov v telesu lahko zaznavamo z opazovanjem neke dinamične lastnosti. Tako na primer zaznavamo funkcije respiratornega sistema preko dviganja in spuščanja prsnega koša ali kardiovaskularnega sistema preko bitja srca. V kranio sakralni terapiji pa je pomembna dinamika pulza cerebro spinalne tekočine ali likvorja. Vsa tkiva v organizmu se namreč prilagajajo dinamiki hidravličnih pritiskov likvorja, s krčenjem oz. razširjanjem.


Refleksna masaža stopal

Masiranje stopal, kot vrsta zdravljenja se je uporabljala že pred več tisočletji na Kitajskem in je del kitajske tradicionalne medicine.

Refleksna masaža stopal je vrsta masaže, kjer s pritiskanjem in tudi masiranjem posebnih refleksnih točk na stopalih vplivamo na sproščanje in uravnoteženje telesa. Obravnavamo celotno stopalo, podplat, hrbtišče in predel okoli gležnjev.


Delovni čas: Po dogovoru.


Vir

 • Davčna številka:
 • 83397108
 • Ime podjetja:
 • Mavrična energija, bioterapija in masaže, Vanja Fajmut s.p.
 • Občina:
 • Ravne na Koroškem
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 108

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si