Mashiva Lektoriranje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1100/969054_167290863448131_688369783_n-1459504014.jpg
Mashiva Lektoriranje
Mashiva Lektoriranje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1100/969054_167290863448131_688369783_n-1459504014.jpg 5 05 1

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maša Zevnik (+)

Boštjanova ulica 10a, Lesce 4248, Slovenija

040 637 831
lektoriranje@mashiva.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Že kot majhna deklica sem željna znanja listala po časopisih, knjigah in kmalu sem veliko brala. Črke, besede in povedi so postale moja strast in zdi se mi, da sem sčasoma osvojila občutek za jezik in dovolj besednega zaklada, da sem vse več tudi pisala, kar še vedno počnem. Svoj čas sem namenila tudi medijem, zato lahko rečem, da mi niti to področje ni tuje. Ker mi tudi to ni bilo dovolj in ker sem se v črke, besede in povedi želela poglobiti še bolj, sem se odločila za študij slovenistike. Ta mi je dal dovolj znanja, širine in zanimanj, da sem se željna novih izzivov poglobila v lektoriranje, kar me še vedno navdušuje in veseli, saj ob tem spoznavam nove ljudi in besedila z različnih področij, ki širijo tudi moja obzorja. To počnem že vrsto let, lektorirala sem še več besedil in nadejam se, da jih bo še več, mogoče tudi vaše …

 

Zakaj Mashiva?

 • Ker nudim kakovostno, natančno, dosledno, strokovno in ugodno lektoriranje.
 • Ker lekturo opravim hitro in vedno v dogovorjenem času.
 • Ker imam veliko »lektorske kilometrine« in za kakovost jamčim z ustrezno izobrazbo.
 • Ker vam pri lektoriranju diplomskih in magistrskih del ter doktorskih disertacij besedilo tudi tehnično pregledam in na vašo željo tudi tehnično uredim.
 • Ker se posvetim vsakemu besedilu in naročniku posebej, se po potrebi tudi posvetujem z njim in zato vsako besedilo temeljito analiziram in pregledam vsaj dvakrat, saj je vsako specifično, ima svoje posebnosti in zahteva več različnih pogledov.
 • Ker lektura ne zajema zgolj popravljanja vejic in tiskarskih škratov (kot to počno samooklicani lektorji brez izobrazbe, ki vam bodo besedilo lektorirali sicer izredno ugodno, vendar se vprašajmo, če tudi kakovostno), temveč besedilo obdelam z vseh jezikoslovnih vidikov.
 • Ker imam izkušnje z lektoriranjem vseh vrst besedil in vam lahko pomagam pri marsikateri jezikovni zagati.
 • Ker mi besedilo lahko pošljete kadarkoli in ker sem vedno na voljo za dodatna vprašanja, dileme, informacije in pojasnila, saj je lažje, če vzpostavimo bolj oseben stik.
 • Ker se zavzemam za jezikovno brezhibnost in dovršenost vseh vrst besedil in se zavedam pomembnosti ohranjanja slovenskega knjižnega jezika.
 • Ker zagotavljam varovanje vaših osebnih podatkov.
 • Ker sem tudi sicer zanesljiva in odgovorna oseba.

 

Besedilo lahko pošljete preko elektronske pošte, na USB-ključu, CD-ju ali v pisni obliki preko običajne pošte, lahko pa se ob predhodnem dogovoru tudi osebno srečamo. Za več informacij me lahko tudi kadarkoli pokličete na telefonsko številko 040 637 831.

Če je vaš dokument prevelik (ker je preobsežen ali vsebuje veliko fotografij …), da bi mi ga poslali preko elektronske pošte, mi ga lahko pošljete preko FTP strežnika. Za več informacij mi prosim pošljite elektronsko sporočilo, da vam sporočim nadaljnja navodila.

Lektorirano besedilo vam vrnem/pošljem v dveh izvodih – z vidnimi (da vse popravke lahko tudi preverite) in z že sprejetimi popravki (čistopis), z mojim pogledom nanj in z morebitnimi drugimi pripombami, ko prejmem potrdilo o plačilu računa, ki vam ga po opravljeni storitvi/končani lekturi pošljem po elektronski pošti. Originalni račun prejmete  preko običajne pošte. Lahko se dogovorimo tudi za osebni prevzem, kjer lektorirano besedilo in račun prejmete na licu mesta. Za pravne osebe je ob prehodnem dogovoru možen odlog plačila.

Bodoči diplomiranci, magistri ali doktorji mi ob besedilu, ki ga pošiljate v lekturo, pošljite še tehnična in druga navodila fakultet, visokih in višjih šol, ki jih obiskujete, ter sporočite, kako hitro potrebujete lekturo. Ker se zavedam, kako večina lovi zadnje roke, se bom skrajno potrudila, da bo besedilo popravljeno v dogovorjenem času. Ker sem po izobrazbi univerzitetna diplomirana slovenistka, vam po potrebi lahko izdam tudi potrdilo/izjavo o lektoriranju, če vaša fakulteta tako zahteva pa posredujem tudi kopijo svoje diplomske listine in druge potrebne dokumente.

 

Cenik in ponudba

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 17839050
 • Ime podjetja:
 • Mashiva, lektoriranje in izdelovanje unikatnih izdelkov, Maša Zevnik s.p.
 • Občina:
 • Lesce
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Zahvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Vse pohvale in zahvale Maši, saj je moje diplomsko delo lektorirala in pregledala res temeljito in profesionalno. Z vseljem jo bom in jo priporočam vsem, ki želite imeti vrhunsko zlektoriran izdelek!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si