Masažni salon David Grabić

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2809/masaznisalondavidgrabic1-1467371653.png
Masažni salon David Grabić
Masažni salon David Grabić https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2809/masaznisalondavidgrabic1-1467371653.png 0 05 0

Povprečno od 23 ocen

Vaša ocena

Kontakt
David Grabić (+)

Mestne Njive 4a, Novo mesto 8000, Slovenija

051 325 270
info@masazni-salon.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V masažem salonu Vas bom toplo sprejel Grabić David, zdravstveni tehnik z certificiranimi tečaji klasične masaže, aromaterapije, shiatsu masaže in masaže z vročimi bazaltnimi in hladnimi marmornatimi kamni, terapija z ventuzami ter limfne drenaže.

Masažni salon deluje od leta 2005 v Novem mestu in okolici. Salon vam ponuja prijetno insproščajočo okolje. Popolnoma ločen samostojni masažni prostor vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti, sproščenosti in udobja.

Osebje salona stremi k prijazni in sproščujoči komunikaciji s strankami, ki ponuja visok nivo izvedbe masažnih storitev in omogoča učinkovito, higienično, varno in udobno delo. Za vsako cenjeno stranko si vzamemo dovolj časa, ji prisluhnemo in se ji popolnoma posvetimo.

Število naših strank se iz leta v leto povečuje. Velik del gostov obiskuje Masažni salon od ustanovitve podjetna in nas s tem opozarjajo, kako pomembno je ustvarjati profesionalen, zdrav, pristen in domač odnos.

Zelo se trudimo vzdrževati kvaliteto masažnih storitev, dvigovati zadovoljstvo stranke in stremimo k bolj zdravemu načinu življenja. Celotno oglaševanje Masažnega salona predstavlja dober glas in moč besed naših zadovoljnih strank. 

 

Programi

 

Posamezne terapije

 

Cenik

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 11926821
  • Ime podjetja:
  • Masažni salon David Grabić s.p.
  • Občina:
  • Novo mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si