Masaže Helena, Helena Simčič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4949/159749493717292631857715666357720361073146o-1544096963.jpg
Masaže Helena, Helena Simčič s.p.
Masaže Helena, Helena Simčič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4949/159749493717292631857715666357720361073146o-1544096963.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Helena Simčič (+)

Žigoni 32, Renče 5292, Slovenija

040 575 805
helenasimcic4@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Masažni studio Masaže Helena, Helena Simčič s.p. iz Renč vam ponuja masaže in storitve za nego telesa, predavanja o prehrani, športu in zdravem načinu življenja. Poskrbimo za vaše utrujene mišice in vas razbremenimo vsakodnevnega stresa. Pozabite na vse probleme in privoščite si nežno in sprostitveno masažo. Tudi uporaba aromatičnih olj ali zelišč pozitivno in blagodejno vpliva na psiho človeka. Učinki masaže so na primer boljša prekrvavitev in sproščene mišice ter fizična in duševna sproščenost. Masaža je edinstveni občutek.

 

Naše storitve obsegajo:

 • klasično masažo,
 • masažo telesa z zlatom,
 • protibolečinski tretma z vakumom (pri išijasu, vnetju sklepov, ramenskih sklepov, po prelomih kosti, izvinih),
 • detoks terapije,
 • lifting obraza z vakumom,
 • relaksacijski trema s kokosovim oljem.

 

Vakuum terapija

Vakuumska metoda (masaža) deluje na principu visokega in nizkega podpritiska. Pri tej metodi pride do raztezanja tkiva in na ta način do raztegovanja vseh struktur v njem. Tako pride do povečanja dotoka hrane in kisika v tkivo. Hkrati s tem raztegnemo tudi vene in limfne žile, ki tako vase posrkajo večje količine venske krvi in limfe za bolj učinkovito razstrupljanje telesa.

 

Relaksacijski tretma s kokosovim oljem

Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.

 

Luksuzna masaža z zlatom

Luksuzna masaža z zlatom ali zlata masaža je sprostitvena masaža, ki zajema masažo telesa in obraza. Zaradi bogatih sestavin in čistega 24-karatnega zlata, koža postane svilnato mehka in dobi lep sijaj.

Afrodita gold Luksuzna masaža z zlatom je namenjena anti-age negi in regeneraciji kože. Po nanosu zlata na kožo, zlato aktivira elektrone v celicah kože. Ko so aktivirani, se v koži vzpostavijo procesi celične komunikacije. Spodbudi se obnova in rast celic. Zlato pozitivno vpliva na čvrstost in elastičnost kože (zmanjša razgradnjo kolagena in elastina), spodbuja prekrvavitev kože in vzpostavlja zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, ki povzročajo staranje kože. Po masaži z zlatom bo vaša koža ovita z nežnim zlatim sijajem in videti mlajša.

 

Ventuza terapija

Ventuza terapija je starodavna oblika kitajske tradicionalne medicine s pomočjo katere se povzroča lokalno stimulacijo prekrvavitve in pretoka limfe iz globlje ležečih tkiv, kar vpliva na krvne žile in posledično povečan dotok krvi v tkivo kože, ki proizvaja biološke aktivne substance, stimulira metabolične in regenerativne procese.

S pomočjo ventuza terapije se v telesu odprejo meridijani in vzpostavi se harmonija pretoka energije Qi. Bolečina se pojavlja na mestih, kjer je pretok energije blokiran. Ventuza terapija se izvaja tako, da se na akupresurnih točkah s pomočjo čašic ustvari vakuum, ki dvigne kožo, kar poveča cirkulacijo krvi in energije Qi. Na tak način terapevt ublaži bolečino in sprosti telo. Ventuza terapija spodbuja prečiščevanje krvi, izboljša krvni obtok, uravnava avtonomni živčni sistem, mehča pokrčene mišice, s pomočjo ventuz se lahko tudi masira, odlična je kot anticelulitna masaža, predvsem se uporablja kot protibolečinska terapija za vse vrte bolečin, tudi najbolj trdovratnih kot so na primer bolečine v križu, hrbtenici, kolenih, nogah, vratu, idr.

 

Lifting obraza z ventuzami

Masaža obraza z ventuzami ponuja celovito rešitev za optimalno stimulacijo kože in globje ležečih tkiv (dermis in subkutis).

Omogoča sproščujočo, globoko, prijetno masažo hkrati pa pospešuje cirkulacijo in blago luščenje odmrlih celic povrhnjice. Masaža obraza s ventuzami nudi najhitrejšo sprostitev vašega obraza po napornem dnevu, zbriše stres in napetost in ohranja mladosten videz vašega obraza.

Koristi:

 • čisti pore: napne kožo, odstrani odvečno maščobo in umazanijo s kože, saj deluje mnogo globje pod površjem,
 • poveča se dotok krvi in hranilnih snovi v kožo, izboljša se voljnost kože,
 • izboljša se regeneracija kože in odpornost proti škodljivim vplivom okolja,
 • pomaga učvrstiti uvelo kožo,
 • izboljša izgled brazgotin in jih omehča,
 • izboljša napetost in teksturo kože,
 • poveča se izločanje toksinov,ki se odstranijo preko limfnega sistema,
 • izboljšuje izgled por,
 • izboljšuje mikrocirkulacijo,
 • prevzdigne povešene mišice obraza,
 • zgladi gube in drobne linije,
 • pomaga omiliti videz zabuhlih oči in dvojne brade.

 

Ročna anticelulitna masaža ( z ventuzami po limfnem obtoku)

Anticelulitna ročna masaža je ena izmed boljših in uspešnih masaž, ki lahko z rednim izvajanjem vidno zmanjša celulit. Gre za starodavno tehniko, ki služi aktiviranju celega telesa. Je hitra, dinamična, močnejša in učinkovita masažna tehnika. Z anticelulitno ročno masažo izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, ki je patološka degenerativna sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša in pospeši krvni obtok, aktivira limfni obtok in tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa, povečuje celični metabolizem,… Tretma je popolnoma neinvaziven, ne trga nobenih kapilar, kompaktnost tkiva, pa je končni rezultat terapije.

Ročno anticelulitno masažo kombiniramo z vakumsko masažo z ventuzami. Ventuze so masažni pripomočki, ki so sestavljeni iz medicinskega silikona in se uporabljajo za oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega in celulita. Izboljšujejo limfni obtok, funkcijo tkiv, uspešno zmanjšujejo edeme in pospešujejo izločanje znoja in loja iz tkiv.

Za doseganje vidnih rezultatov je tretmaje smiselno izvajati redno v manjših presledkih 2- 3x tedensko, priporočeno 6 – 10 tretmajev.

Tretmaje izvajam po 40 minut. Kako dolgo, pa je odvisno od stopnje celulita. Anticelulitno masažo izvajamo na področju celotnih nog, zadnjice, trebuh in nadlaht pa izvajamo po potrebi in na željo posameznika.

Pomembno je, da se vsaka ženska zaveda, da celulit ni nastal včeraj, ampak je to posledica daljšega obdobja. Enako je z rezultati, ki ne pridejo kar čez noč. Za učinkovit boj proti celulitu je potrebno pristopiti celostno. Najboljša in preizkušena kombinacija je kombinacija gibanja, uživanja uravnotežene in zdrave prehrane, pitja zadostne količine tekočine (vode) in izvajanja anticelulitne masaže oz. tretmajev.

 

Vabilo na delavnico!

Drage stranke, kot obljubljeno vas vabim na praktično delavnico petih vaj "Pet Tibetancev" ali "Vrelec mladosti".

Kako bi ostali mladi in zdravi? Človek si je tega večno želel, večno je iskal "vrelec mladosti".

V petih preprostih vajah, ki jim tibetanski modreci rečejo obredi, površinsko nedoumljivih in izjemno močnih, se skriva ključ, ki odpira vrata lepoti in zdravju.

Kadar se nekateri izmed sedmih energijskih vrtincev - čaker, ki so v našem telesu - upočasnijo in opešajo, se začne staranje in bolezen. Možno jih je spet "pognati", vzpostaviti ravnotežje in tako odpreti kanale energiji, da se neovirano spet pretaka v telesu.

S pomočjo vaj na delavnici, napotkov za prehrano in miselno držo bomo vzpostavili obraten tok: polepševali in zdravili bomo razbrzdano telo. Vaje so preprosti, življenjski napotki prav tako.

Ko se boste odločili za delavnico, si prosim, zapomnite dve stvari.

Zavedajte se, da ste čudovita in izredna oseba, ki lahko vidi dlje od splošnih prepričanj - ta so omejena in polna predsodkov. Če ne bi bili takšni, ta delavnica ne bi pritegnila vaše pozornosti. In še drugo, kaj si morate zapomniti: vedite, da si zaslužite izpolntev vseh svojih najglobljih želja, celo želje po novi mladosti in sveži življenski moči. Res je, da tisti, ki se globoko v sebi čutijo nevredne in nezaslužne, ponavadi niso najbolj srečni. Kdor se obogati z zakladom ljubezni do samega sebe, temu je vse mogoče.

 

Delovni čas: Po dogovoru.

Priponke
 • Davčna številka:
 • 36098248
 • Ime podjetja:
 • Masaže Helena, Alona Helena Simčič s.p.
 • Občina:
 • Renče - Vogrsko
 • Govoreči jeziki:
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si