Mandeli slikopleskarstvo Andraž Ponikvar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2197/mandelislikopleskarstvoandrazponikvarsp7-1464707097.jpg
Mandeli slikopleskarstvo Andraž Ponikvar s.p.
Mandeli slikopleskarstvo Andraž Ponikvar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2197/mandelislikopleskarstvoandrazponikvarsp7-1464707097.jpg 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andraž Ponikvar (+)

Preloge 27, Ljubljana 1211, Slovenija

068 128324
mandelislikopleskarstvo@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Mandeli slikopleskarstvo Andraž Ponikvar s.p. se ukvarja s pleskanjem sten, glajenjem in z dekorativnimi poslikavami.

Slikopleskarstvo

Pričarajte si mavrico barv v vaših prostorih!

Slikopleskarstvo je dejavnost, ki pokriva vrsto različnih del, s katerimi si lahko polepšate dom. V našem podjetju namesto vas poskrbimo za barvanje vrat, sten, stropov in vrste drugih hišnih elementov.

Uporabljamo le kvalitetne materiale, ki so nujni pogoj za obstojnost. Vaše zidove lahko krasijo različne slike, šablone ali pa povsem preprosti motivi.

Za naše delo so najpomembnejše izkušnje in teh nam nikakor ne primanjkuje, zato vam lahko pomagamo z nasveti in s kvalitetno izvedbo.

 

Beljenje stanovanjskih in poslovnih prostorov

Če želite osvežiti belino v stanovanju ali v poslovnih prostorih in odstraniti nikotinske ali vodne madeže, vam lahko pomagamo.
Beljenje opravimo kvalitetno in hitro, kar pomeni tudi prihranek pri ceni. Vemo, da je je čistoča v vašem domu ali pisarni pomembna, in da je težko odstraniti sledove beljenja. Zato poskrbimo, da vaše stanovanje ali poslovni prostor za nami ostane lep in čist.

 

Glajenje zidnih in stropnih površin

Popoln videz notranjih zidnih in strošnih površin lahko dosežemo le, če jih pred barvanjem ali dekorativno obdelavo primerno poravnamo, pokrpamo vdrtine, luknje, razpoke, odrgnine in druge poškodbe in jih zgladimo.

 

Dekorativne poslikave

Najnovejše tehnike z posebnimi materijali.. Nenavadnega videza z visoko pralnostjo in kontakno odpornostjo.. Primene za dekoracijo hiš, lokalov ali poslovnih prostorov.. dajejo rustikalen ali modern videz vašemu prostoru oz. objektu.

  • Davčna številka:
  • 85293296
  • Ime podjetja:
  • Mandeli slikopleskarstvo Andraž Ponikvar s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana Šmartno
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si