Leseni izdelki Margant d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3773/leseniizdelkimargantdoo1-1475564666.png
Leseni izdelki Margant d.o.o.
Leseni izdelki Margant d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3773/leseniizdelkimargantdoo1-1475564666.png 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Gantar (+)

Jamnica 9, Logatec 1370, Slovenija

031 853 141
marko.gantar@margant.eu

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri podjetju Margant d.o.o. smo se specializirali za leseno embalažo za male kose, namenjeno vsem, ki potrebujejo trdno in estetsko embalažo iz naravnega materiala za svoje izdelke in druge lesene galanterijske izdelke.

Na vas je, da si zamislite izdelek, ki bi ga želeli zapakirati v leseno embalažo in skupaj bomo naredili primerno obleko za vaš produkt.
Domišljija je edina omejitev.

 

Material

To je embalaža, ki je narejena iz naravno obnovljivega materiala, ki v sodobni nizko ogljični družbi predstavlja veliko skladišče ogljikovega dioksida. En kubični meter izdelkov iz lesa vsebuje ekvivalent dveh ton zaklenjenega CO2. Z uporabo tovrstnih izdelkov pripomorete k preprečevanju klimatskih sprememb – globalnega segrevanja.

Za izdelavo naših produktov uporabljamo masiven les, vezane plošče, različnih drevesnih vrst.

 

Zgodba

Les je zeleni material prihodnosti, ki nam skozi zgodovino kaže svojo vrednost. Njegova struktura, nehomogenost in raznovrstnost nam omogoča dosegati visoko estetsko vrednost izdelkov iz lesa.

Lesena embalaža je nujna za dober izgled in lepo predstavitev vašega izdelka, saj doda vrednost vašemu produktu. Že uporabljeno embalažo se lahko uporabi v mnogotere namene. Lesena škatla daje občutek udobnosti in domačnosti.

Embalaža, ki je narejena iz naravno OBNOVLJIVIH SUROVIN, je BIOrazgradljiva in zato ne obremenjuje okolja kot odpadek. Lahko je narejena glede na vaš izdelek. Med transportom so izdelki shranjeni v leseni embalaži termo izolirani in zaščiteni.

“Lesena embalaža je najboljša rešitev za pakiranje vašega izdelka.”

 

Servis

Personalizacija - Vsa lesena embalaža je lahko potiskana z logotipi z več različnimi tehnikami; vžiganje, lasersko graviranje, tampoprint, sitotisk, kovinska ploščica,… Potiskana embalaža pa tako ostaja permanentni opomnik na znamko.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 17750318
  • Ime podjetja:
  • Margant, leseni izdelki, d.o.o.
  • Občina:
  • Logatec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si