LanguageSitter d.o.o., jezikovno izobraževanje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3716/languagesitterdoojezikovnoizobrazevanje1-1475138058.png
LanguageSitter d.o.o., jezikovno izobraževanje
LanguageSitter d.o.o., jezikovno izobraževanje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3716/languagesitterdoojezikovnoizobrazevanje1-1475138058.png 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mart D. Buh (+)

Litostrojska Cesta 40, Ljubljana 1000, Slovenija

0590 78220
041 739 397
info@languagesitter.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Jezikovna agencija LanguageSitter® je specializirana za individualne jezikovne tečaje za tiste, ki pričakujete, da se bo tečaj prilagodil vam in ne obratno. Zato vas jezikov učimo kjer koli, kadar koli, vse vsebine in gradiva pa vaš osebni jezikovni trener pripravi posebej za vas. Zakaj bi se jezika učili v učilnici, ob fiksnih terminih in iz konfekcijskega učbenika, v katerem je več kot polovica tem za vas nezanimivih? Pri nas se odločite zgolj za obseg in trajanje tečaja, glede terminov in vsebin pa se glede na vaš čas in želje sproti dogovarjate s svojim jezikovnim trenerjem - LanguageSitterjem®. Učenje z nami je hitro, učinkovito in zabavno.

 

Metoda LanguageSitter®

Metoda LanguageSitter® je inovativna metoda na področju jezikovnega izobraževanja, ki stremi k naravnemu učenju jezika. To pomeni k načinu učenja, po katerem smo se kot otroci naučili maternega jezika. Jezika smo se učili v kontekstu, brez iger vlog, učenja nepravilnih glagolov in slovničnih preglednic. Z njim smo bili v stiku vsak dan. Jezik nam je predstavljal medij, skozi katerega smo se učili novih stvari. In nenazadnje, svoje novo osvojeno znanje smo lahko uporabili takoj in ga nadgrajevali z vsakodnevno rabo.

Da bi se naravnemu učenju jezika lahko kar najbolj približali tudi pri učenju tujih jezikov, je metoda LanguageSitter® kot ključne prepoznala štiri komponente: časovno prilagodljivost, ki omogoča stalen stik s tujim jezikom; krajevno prilagodljivost, ki omogoča učenje jezika v kontekstu; vsebinsko prilagodljivost, ki omogoča učenje uporabnih vsebin v tujem jeziku; mentorjaLanguageSitterja®, ki vsakdanje situacije posameznika prenaša v okolje ciljnega jezika ter obenem skrbi za motivacijo, reden napredek ter dosego želenega jezikovnega znanja. Gre torej za metodo učenja jezikov, ki je popolnoma prikrojena vašim potrebam.

 

Zakaj izbrati metodo LanguageSitter®

 • Ker se boste novega jezika učili skozi zanimive vsebine, povezane z vašim poklicem ali pa s področjem prostočasnih aktivnosti, ki so vam blizu.
 • Ker bo LanguageSitter® vaš vsakdan spretno prestavil v ciljni jezik, da z njim nikoli ne boste izgubili stika.
 • Ker je metoda  LanguageSitter® sodobna in se pri poučevanju poslužuje najnovejših tehničnih pripomočkov in modernih načinov komunikacije.
 • Ker je vsak naš LanguageSitter® hkrati učitelj in mentor, ki neguje, varuje in nadgrajuje vaše znanje ter vam pomaga do želenega jezikovnega cilja.
 • Ker je pri nas ura dolga polnih 60 minut. To morate upoštevati tudi pri ceni, saj je 30-urni tečaj dolg 37,5 klasičnih šolskih ur.
 • Ker boste prihranili čas, saj se vam bo LanguageSitter® terminsko in krajevno popolnoma prilagodil.
 • Ker bo vaše osebno in poklicno okolje postalo vaša učilnica, iz katere boste lahko neposredno črpali vsebine in novo znanje uporabili takoj v praksi.
 • Ker boste vaš individualni učni načrt ter jezikovne cilje zastavili skupaj s svojim LanguageSitterjem®.
 • Ker metoda stremi k naravnemu učenju jezika, ki je od klasičnih šolskih modelov poučevanja bolj izkustveno, zabavnejše in učinkovitejše.

 

Jeziki

 

Jezikovni paketi

Cenik

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 21859302
 • Ime podjetja:
 • Languagesitter, jezikovno izobraževanje, d. o. o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si