Kozmetični studio Lea, Andreja Potnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5541/kozmeticnistudioleaandrejapotniksp-1492083930.jpg
Kozmetični studio Lea, Andreja Potnik s.p.
Kozmetični studio Lea, Andreja Potnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5541/kozmeticnistudioleaandrejapotniksp-1492083930.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andreja Potnik (+)

Stari trg 19, Slovenske Konjice 3210, Slovenija

070 741 856
kozmeticnistudiolea@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kozmetični studio Lea, Andreja Potnik s.p. v Slovenskih Konjicah nudi nego obraza, depilacije, gelish, pedikuro, geliranje nohtov, podaljševanje trepalnic, fitnes, body wrapping, masaže, ličenje ter anticelulitne terapije.

Roke so ogledalo človeka in njegove osebnosti. Manikura je nega naravnih nohtov in rok. Namen je, da ohranimo roke in nohte zdrave ter lepe na izgled.

Strokovno usposobljeno osebje vam bo v našem salonu s pomočjo različnih aparatov in kozmetičnih tretmajev pomagalo, da se teh nadlog znebite ali jih vsaj omilite.

Nega nohtov

Roke so poleg obraza najbolj izpostavljeni del našega telesa, zato je redna nega rok, pa tudi nega nohtov, še kako pomembna. Koža na rokah je tanka in občutljiva, zato jo je treba negovati in zaščititi pred zunanjimi vplivi. Roke izdajajo tudi naša leta in če niso pravilno negovane, nam ljudje hitro radi dodajo kakšno leto ali dve. Lepa roka pa ima žametno in mehko kožo s pravilno oblikovanimi nohti.

Lepi nohti niso prirojeni, temveč jih je prav tako treba skrbno negovati.

Pedikura

Čeprav večina ljudi več nege posveti negi nohtov na rokah, je tudi nega nohtov na nogah pomembna za osebno urejenost. V kozmetičnem salonu Lea bomo poskrbeli, da bodo vaši nohti lepi, čvrsti, predvsem pa zdravi.

Body wrapping

Je izjemno učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in telesnega obsega. S terapijami tudi izboljšamo celulitno stanje, pojavljanje strij in izgled kože. Rezultati so vidni že po prvi obravnavi. Postopek hkrati odpravlja glavne vzroke nastanka celulita.

  • Davčna številka:
  • 79199356
  • Ime podjetja:
  • Kozmetični studio Lea, Andreja Potnik s.p.
  • Občina:
  • Slovenske Konjice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 108

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si