Kovinarska-ACO, strojna obdelava kovin, Aleksandar Radišić s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5823/kovinarskaacoasfaltnocementnaopremaaleksandarradisicsp14-1496306696.jpg
Kovinarska-ACO, strojna obdelava kovin, Aleksandar Radišić s.p.
Kovinarska-ACO, strojna obdelava kovin, Aleksandar Radišić s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5823/kovinarskaacoasfaltnocementnaopremaaleksandarradisicsp14-1496306696.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Aleksandar Radišić (+)

Cesta krških žrtev 137, Krško 8270, Slovenija

07 4901170
041 713 062
07 4901171
info@obdelava-kovin.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje KOVINARSKA – ACO je bilo ustanovljeno leta 2011. Ponudila se nam je poslovna priložnost, da vstopimo v sektor obdelave kovin s prevzetjem podjetja, Obdelava kovin Petelinc, z dolgoletno tradicijo na tem področju. Dejavnost podjetja temelji na struženju, rezkanju, brušenju strojnih delov po naročilu in je specializirano za manjše serije proizvodov ter raznih prototipov, saj lahko obdeluje predmete velikih dimenzij.

Menimo, da lahko postanemo uspešni poslovni partnerji, saj je naše družinsko podjetje sestavljeno iz mladih ambicioznežev in izkušenih delavcev, ki si želimo postati prepoznavno podjetje v Sloveniji in v tujini, s pomočjo uspešnega poslovnega partnerja. To lahko dosežemo le s trdim delom in z našim strojnim parkom, ki ga bomo v prihodnje tudi povečevali in modernizirali.

Veselimo se vašega prihodnjega sodelovanja z nami!

 

Dejavnosti in storitve

Nudimo storitve mehanske obdelave kovin, kot so rezkanje, brušenje in struženje. Naša velika prednost je, da lahko obdelujemo predmete velikih dimenzij. Naš strojni park nam omogoča obdelavo velikih objektov. V njem imamo šest stružnic, ki omogočajo struženje premera največ Φ 1600 in dolžine 8 m ter najmanj Φ 500 in dolžine 1,5 m. Tudi zato smo specializirani za proizvodnjo manjših serij delov in prototipov.

Naša posebnost je izdelava valjev za industrijo jekla, papirja, prehrambno in plastično industrijo, saj imamo dolgoročne izkušnje s popravilom in izdelavo novih valjev. Gre za kakovostne izdelke, ki zadoščajo ustrezni trdoti, so odporni na lom in luščenje.

Z obnovo ali predelavo starih valjev lahko valju podaljšamo življenjsko dobo in ga s primernimi tehnološkimi procesi pripravimo na nadaljnjo uporabnost. Postopki so odvisni od strukture in sestave materiala ter nadaljnjih želja.

 

Strojni park

Strojni park podjetja KOVINARSKA – ACO trenutno sestavlja šest stružnic, ki nam omogočajo obdelavo velikih kovinskih objektov. Sproti ga posodabljamo in skrbno vzdržujemo, v prihodnje pa ga bomo še povečevali in modernizirali. V nadaljevanju predstavljamo podrobnosti našega parka s karakteristikami posameznih strojev.

 

Reference

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
06:00 - 15:00
Torek
06:00 - 15:00
Sreda
06:00 - 15:00
Četrtek
06:00 - 15:00
Petek
06:00 - 15:00
Sobota
-
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 81949103
  • Ime podjetja:
  • KOVINARSKA - ACO asfaltno cementna oprema Aleksandar Radišić s.p.
  • Občina:
  • Krško
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si