Kmetija pri Klančarju

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1787/kmetijapriklancarju2-1462866842.jpg
Kmetija pri Klančarju
Kmetija pri Klančarju https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1787/kmetijapriklancarju2-1462866842.jpg 5 05 1

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Franc Lenarčič (+)

Staje 6, Staje 1292, Slovenija

01 2862200
041 264 266
01 2862200
franc.lenarcic@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Kmetija pri Klančarju nudi prenočišča v 5-ih apartmajih. Apartmaji Klančar so bili zgrajeni leta 2010 s pomočjo sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP). V pritličju je en apartma preostali štirje so v mansardi. Apartmaji imajo od 2 do 4 ležišča, skupaj največ 15 ležišč. Apartmaji Klančar so opremljeni s televizijo, brezplačnim dostopom do interneta in telefonom. Kuhinje so lepo opremljene z granitnim pultom, pečico, steklokeramično ploščo, pomivalnim strojem (apartma v pritličju) in vsem potrebnim priborom. Kopalnice so opremljene s kopalno kadjo. Vsi apartmaji so klimatizirani. V pritličju je na voljo pralni stroj in sušilni stroj. Na voljo je skupaj 11 parkirišč od tega tri parkirišča v garaži in osem na prostem.

Krajinski park Ljubljansko barje se razteza preko več občin in vam nudi številna prijetna doživetja. Prelepo naravo in kulturne znamenitosti si je prijetno ogledati s kolesom, konjem, konjsko vprego, balonom ali z ladjico po Ljubljanici. V krajinskem parku, neposredni okolici in okoliških hribih so urejene številne poti. Več in podrobneje na povezave in aktivnosti.

V občini Ig si lahko na območju velikosti 286 km2 z geografskim središčem v Iškem Vintgarju ogledate preko 180 kulturnih in naravnih znamenitosti. V okviru kulturnih znamenitosti si lahko ogledate 10 arheoloških najdišč, 30 cerkva, cerkvic in njihovih ostankov, 5 gradov in dvorcev, preko 30 spomenikov in obeležij in 6 etnoloških objektov. Med naravnimi znamenitostmi si lahko ogledate in uživate ob preko 10-ih potokih, izvirih, jezerih, tolmunih in bajerjih. Povzpnete se lahko na številne okoliške vrhove med katerimi so najbolj zanimivi Kurešček, Krim, Mokrc, Malinjek, Podgozd in Lopušnik. Ogleda vrednih je okoli 25 Slapov, kanjonov, grap in grabnov in okoli 35 jam in brezen. Pohodniki si lahko ogledate tudi okoli 15 zanimivih sten in skalnih osamelcev, ter številne lepe primerke posameznih dreves in ostalega rastlinja. Več in podrobneje na povezave in aktivnosti.

 

Apartmaji:

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 62302523
 • Ime podjetja:
 • Franc Lenarčič - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji - Kmetija pri Klančarju
 • Občina:
 • Ig
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Okolica je izredno lepa, ljubljansko barje skriva veliko več zanimivosti, kot smo jih poznali prej. Čudovit vikend!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si