Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/565/kljucavnicarstvo-boris-zdesar-sp-(12)-1457597649.jpg
Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p.
Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/565/kljucavnicarstvo-boris-zdesar-sp-(12)-1457597649.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Boris Zdešar (+)

Ljubljanska cesta 65, Šmarje - Sap 1293

01 7804219
boris.zdesar@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p. iz Šmarja - sap se ukvarja z obdelavo različnih vrst kovin.

Družinsko podjetje: Naše podjetje se z obdelavo kovin ukvarja že od leta 1976. Družinske vrednote, kot so spoštovanje, medsebojno usklajevanje, pozornost in skrb za bližnjega, usmerjajo naše odnose.

Storitve: Ponujamo vam raznovrstne storitve: varjenje (železo, nerjaveče jeklo, barvne kovine), krivljenje (pločevine), razrez (pločevine, cevi), izsek vogalov in kovinostiskarstvo (drukanje).

Kakovost in fleksibilnost: Podjetje želimo uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. S fleksibilnostjo in učinkovitostjo želimo postati še boljše podjetje, to pa zagotavljamo z stalnim prilagajanjem željam naših naročnikov.

Zanesljivost: Vsem našim strankam nudimo: ogled in tehnično svetovanje pred samo izvedbo projekta, priprava ponudbe, izvedba projekta in servisiranje. Vse naše storitve nudimo na področju celotne slovenije.

Garancija na izdelke: Če se ugotovi, da je prišlo do napake v izdelavi, ali pa da je naš izdelek pomanjkljiv, vam zagotavljamo, da lahko računate na garancijo, mi pa vam bomo zamenjali izdelek.

Zadovoljstvo: Vse dejavnosti podjetja so usmerjene v izpopolnjevanje zahtev, potreb in pričakovanj naročnikov. Tako želimo dolgoročno izpopolnjevati zahteve in povečati zadovoljstvo.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 22163964
  • Ime podjetja:
  • Ključavničarstvo Boris Zdešar s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si