Kleparsko ličarska dejavnost, Goran Gajić s.p., Prevalje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6051/gostinstvotrgovinainstoritvegorangajicspprevalje2-1499170484.jpg
Kleparsko ličarska dejavnost, Goran Gajić s.p., Prevalje
Kleparsko ličarska dejavnost, Goran Gajić s.p., Prevalje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6051/gostinstvotrgovinainstoritvegorangajicspprevalje2-1499170484.jpg 0 05 0

Povprečno od 35 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Goran Gajič (+)

Na Produ 83, Prevalje 2391, Slovenija

040 452 599
gajic.g@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Goran Gajić s.p. iz Prevalj, vam ponujamo celostne storitve na področju servisiranja vozila in odpravljamo še tako zapletene napake, ki se pojavljajo na vseh vozilih. Prizadevamo si, da je storitev opravljena hitro, cenovno ugodno in predvsem kvalitetno.


Avtokleparske storitve


Zagotavljamo karoserijska popravila vseh avtomobilskih znamk. Poškodovane dele zamenjamo z novimi. Zvito pločevino in plastiko vrnemo v prvotno stanje. Nudimo kvalitetna karoserijska popravila poškodovanih vozil ter možnost nabave vseh originalnih in po kvaliteti enakovrednih rezervnih delov.

Avtoličarske storitve


Ličarska delavnica je osrednja dejavnost podjetja. V delavnici opravljamo avtoličarske storitve za vse znamke vozil. Nudimo ličarska dela za vse večje zavarovalnice, redne stranke pa so tudi nekateri večji avtomobilski servisi. Uporabljamo najnovejšo tehnologijo na področju barvanja. Imamo sodobno opremljeno lakirnico in sušilno komoro. Pri vsem tem upoštevamo tudi vse okoljske standarde.

Polnjenje klimatske naprave


Redno servisiranje avto klime je nujno potrebno za pravilno delovanje zraka v avtomobilu. Kadar pričnete čutiti, da klima kljub temu, da je prižgana, ne ohladi dovolj, potem je vsekakor potreben pregled. V naših vrhunsko opremljenih delavnicah vam bodo naši strokovnjaki pregledali in diagnosticirali težavo. Seveda vam svetujemo, da opravljate redne preglede klime.

Ste vedeli, da je v povprečju klimatsko napravo potrebno napolniti vsake dve leti? Pri tem pa zamenjati sušilne filtre na krogotoku? Vse to in še več boste izvedeli od naših strokovnjakov, ki vam bodo svetovali in napolnili klimatsko napravo tako, da se boste še naprej udobno vozili.

Menjavo in popravilo vetrobranskega stekla

 Naše podjetje je pooblaščen serviser za menjavo in popravilo vetrobranskega stekla.


Pri nas boste lahko popravili zunanjost vašega avta, ne glede na njegovo znamko. Sodelujemo z slovenskimi zavarovalnicami ( Grawe, Sava in Triglav ), zato so pri nas skrbi glede urejanja dokumentacije ob poškodbah vozila odveč. V času, ko vaše vozilo popravljamo, pa vam nudimo tudi nadomestno vozilo.


"Smo ažurni, natančni, hitri in se držimo vseh določenih rokov. Z veseljem ugodimo vsem vašim željam."

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
01:00 -
Po dogovoru smo dosegljivi 24 ur/dan.
  • Davčna številka:
  • 88156770
  • Ime podjetja:
  • Gostinstvo , trgovina in storitve, Goran Gajić s.p., Prevalje
  • Občina:
  • Prevalje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 89

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si